Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Lányok a Sajóvölgye Focisuliban

A tegnapi nap Hatvanban járt a 4. Meghívásos Alközponti Leány Labdarúgó Tornán U-11-es és U-13-as korosztályunk, 22 lánnyal.

A Sajóvölgye Focisuli tiszta korosztályos leány csapatai Október elején alakultak így alig egy hónapnyi edzésmunkával a hátuk mögött vágtak neki a lányok a tornának.

Szakonyi Zsolt: “Kiváló szervezés és szívélyes vendéglátás fogadott minket ráadásul az UEFA képviseletében is ellátogattak szakemberek a rendezvényre.”

A torna nemzetközi jellegét a Tatran Presov szlovák csapat részvétele adta. Az U-11-es korosztályban 4 gárda mérte össze erejét körmérkőzéses formában. Újonc csapatunk óriási bravúrral a 2. helyen végzett Lázi Bianka kiváló mezőnyjátékáért különdíjban részesült.

Szakonyi Zsolt: “Idősebb gárdánk igazi mély vízbe került, hiszen nagyobb méretű pályán kellett játszaniuk olyan csapatokkal ,melyek sokkal korábban kezdtek el foglalkozni a leány labdarúgással. Ennek ellenére 2 döntetlen és 2 vereség lett a mérlegük és 4. helyezés az 5 csapatos mezőnyben.” 
Lázi Fanni kiváló támadójátékáért különdíjban részesült. Az eredményhirdetés után vacsorát kaptak a lányok és élményekkel teli tértek haza.

 

https://www.facebook.com/SajovolgyeFocisuli

 

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: