Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

A Nyíregyháza csapatai jobbnak bizonyultak az U12 és U13-as csapatainknál

Szombaton Kazincbarcikán megrendezett mérkőzéseken a szabolcsi együttesek nyertek a mieinkkel szemben.

U12 SVF - Níregyháza 1:4

Öszeállítás:Derényi, Keresztes(Juhász), Perczel(Milos), Kristóf(Ferkel), Ráczi(Ráki), Pataki(Sipos), Juhász, Suhai(Pipoly), Szőke(Jakab).

Gól:Keresztes.

Szakonyi Zsolt:"Már a meccs elején vezetést szerzett az ellenfél de nem tört össze a csapatom sőt sikerült Keresztes László góljával egyenlítenünk!Ebben a játékrészben bár dominált az ellenfél sikerült több jó kontrát vezetnünk.A félidő végén újra betaláltak a vendégek és egy gólos hátránnyal fordultunk.A második félidőben is egyenrangú ellenfélként játszottunk noha kaptunk még két gólt nagy helyzeteink nekünk is voltak újra a kihasználással akadtak problémák.Látszólag is kezd összeállni a csapat és jobban teljesítettt mint ősszel."


U13 SVF - Nyíregyháza 1:2

Összeállítás: Vermes Á, Lukács(Hajnal), Szlifka, Leányvári K.(Sáreczki), Gere, Kapott, Papp, Koós, Ruszó, Vojtkó, Komlósi(Vermes B.).

Gólok: Szlifka.

Komlósi Ádám:"Nagyon ügyesen, gondolkodva játszottak a srácok, mindenkit meg tudok dicsérni! Csak miattuk sajnálom, hogy nem sikerült legalább a döntetlent kiharcolniuk. A mérkőzés kiválóan szolgálta a nagypályás focira való felkészülésüket."

 

SajovolgyeFocisuli/Facebook

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: