Honlapunk cookie-kat használ. Adatkezelési tájékoztatónk itt érhető el.
Sajóvölgye Focisuli Egészségvédelemmel kapcsolatos lépései, protokolja

Ambrus Zsomborral beszélgettünk

Ambrus Zsomborral beszélgettünk aki nemrégen került a Sajóvölgye Focisulihoz, hamar sikerült beilleszkednie és aktívan részt vállalni a csapata sikereiben.

Milyen volt a felkészülés?
Ambrus Zsombor: Úgy gondolom jól ment a felkészülés. Az elején még szokatlan volt, hiszen most kerültem a csapathoz és meg kellett szokni az új környezetet. Az egész csapat keményen dolgozott a felkészülés alatt és az edzőmeccseken, sikerült szép eredményeket többnyire jó játékkal elérni.

Már játszottatok egy mérkőzést hogy érzed hogyan ment a csapatnak a játék?
Ambrus Zsombor: Fontos volt a bajnokságban a jó kezdés. Volt pár fontos hiányzó emberünk, de úgy gondolom jól játszott a csapat. Vannak még dolgok amiken javítani kell, hibáink amiknek a számát fontos hogy minél kisebbre csökkentsük.

A következő mérkőzésre hogyan készültök?
Ambrus Zsombor: Fontos meccs lesz a most szombati hiszen a jelenleg első helyen álló Debrecennel játszunk idegenben. Szerencsére az időjárás nem szólt bele a heti programunkba és kint tudtunk edzeni minden alkalommal. Az edzéseken gyakorolt dolgokat ha beleépítjük megfelelően a játékunkba jó esélyekkel léphetünk pályára a hétvégén. A fizikai felkészültség mellett fontos, hogy mentálisan is mindenki a helyén legyen amivel úgy gondolom nem lesz baj.

Most hogy látod a bajnokságban az év végére hol lesz a csapat?
Ambrus Zsombor: A bajnokság végére jelen helyezés szerint dobogós helyre mindenképp illene odaérnünk. Szerintem behozhatjuk a lemaradásunkat az előttünk álló csapatokkal szemben és megelőzhetjük őket.

Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület

Cím: 3630 Putnok, Bajcsy-Zsilinszky út 54.
E-mail: info@sajovolgyefocisuli.hu
Tel.: +36/70/454-92-81
Fax: +36/48/820-975
Adószám: 18212732-1-05
Adatkezelési nyilatkozat

Együttműködő partnerek: