Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-15: Győzelem Debrecenben

2014-10-19 15:27:18
U-15: Győzelem Debrecenben

Kovács Rolandék 3 ponttal tértek haza

U-15-ös csapatunk jó előjelekkel várhatta a Debreceni SI elleni összecsapást, hiszen az ellenfél eddig mindössze 1 pontot gyűjtött a bajnokságban.
Ennek megfelelően csapatunk már a 8. percben megszerezte a vezetést, Horváth Róbertet ugrott ki, és lőtt a hálóba a hazai kapus mellett. A 25. minutumban növelte előnyét csapatunk, Horváth Robit buktatták a 16-oson belül, Gulyás Kristóf pedig értékesítette a megítélt büntetőt. A 33. percben Robi lemásolta első gólját, és megszerezte csapatunk 3. találatát egy kiugratás után. 2 perccel később ismét Robi volt az egyik főszereplő, bal oldalról passzolt be egy labdát, amit Barna Krisztián passzolt be az üres kapuba.

A 2. játékrész 1. percében Robi megszerezte 3. gólját, egy 18 méterről leadott lövése kötött ki a hazaiak kapujában. Ezután csapatunk okozott némi feszültséget Kovács Roland vezetőedzőnek, hiszen 15 perc alatt majdhogynem visszahozta a meccsbe a vendéglátókat, akik ezen időszak alatt 3 gólt is szereztek. A gólok krónikájához hozzátartozik, hogy a 3. szerzett találatuk erősen kérdőjeles 11-es után született. A 80. percben Robi megszerezte saját maga 4., és csapatunk 6. gólját a már jól megszokott kiugrásából. Az eredmény már ezután nem változott, így csapatunk 6-3 arányban megnyerte a mérkőzést.

Debreceni SI - Sajóvölgye Focisuli 3-6 (0-4)

SVF SE: Némedi, Takács, Barna, Gulyás, Farkas, Vécsei, Pogonyi, Mohamed, Dávid, Engelhardt, Horváth
cserejátékosok: Elek, Holló Á., Holló S., Poszuk

Kovács Roland: A játékunkkal nem vagyok elégedett, gratulálok a csapatnak a győzelemhez!


További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!