Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Jótékonykodtak!

2014-06-18 12:19:43
Jótékonykodtak!Az eseményre egyesületünk is meghívást kapott, így vezetőink, edzőink valamint több Sajóvölgyés család is részt vett a rendezvényen.

Jó hangulatban, sok néző előtt játszott jótékonysági mérkőzést a KBSC és a Badalik Szabolcs barátaiból verbuválódott gárda. A mérkőzést néha látványos megmozdulások is színesítették, végül egy 10 gólos találkozón 5-5-ös döntetlen lett a végeredmény. Aki kint volt az biztosan sokáig emlékezni fog még erre a találkozóra.

Torghelle Sándor, Juhász Roland, Czvitkovics Péter, Feczesin Róbert, Gosztonyi András. Talán még sohasem volt egyszerre ennyi ismert magyar focista Kazincbarcikán. Most ők mégis városunkban látogattak Badalik Szabolcs meghívására, aki egy jótékonysági mérkőzést szervezett, abból a célból, hogy pénzt gyűjtsön gyerekek sporttáboroztatására. A jó hangulatú összecsapáson Torghelle Sándor végezte el a kezdőrúgást, hiszen ő sérülése miatt pályára nem léphetett. Badalik Szabolcs csapatában volt és jelenlegi KBSC labdarúgók is pályára léptek. A szurkolók újra köszönthették Botló Ádámot, Sebők Tibort, Hanász Gusztávot és Harnócz Róbertet is. A szervező maga mindkét csapatban pályára lépett, és ahogy ilyenkor lenni szokott mindkét csapat színeiben gólt is szerzett. Csapatunkban ezen a napon Szedlák Bertalan kapusedző és Vincze Richárd pályaedző is szerelést húzott. A találkozó végül az ilyenkor megszokott döntetlen eredménnyel zárult, amit a szurkolók hatalmas tapssal fogadtak. A lefújást megelőzően igazi örömfoci volt a pályán, hiszen az összes játékos a pályára lépett és fél percig így zajlott a játék. A szünetben tombolán értékes nyereményeket kaphattak a szurkolók. A játékosok által aláírt labda, a Barcika Art Kft. jóvoltából uszodabelépők és műfüves pálya használat, valamint Gosztonyi András és Badalik Szabolcs felajánlásával egy-egy diósgyőri és strandfoci válogatott mez is gazdára talált. A találkozó kezdete előtt a lelátón helyet foglalók is jutalomban részesültek, Torghelle Sándor és Feczesin Róbert kisméretű labdákat dobáltak a kerítésen túlra.

Kazincbarcika-Badalik Szabolcs barátai 5-5 (0-3)
Pete András Stadion, 700 néző
Vezette: Varga Norbert (Madarász Erika, Forgács Máté)

Kazincbarcika:
Szedlák B. (Szabó Á., Tóth A.) - Czető (Rácz M.), Nyisalovits, Nagy P. - Hallgató (Nyitrai), Horváth Sz., Győrfi (Kovács P.), Kazvinszki (Komlósi) - Kovács Sz. (Vincze, Badalik), Dávid (Molnár G.), Kádas

Badalik barátai:
Szacskó László (Botló Ádám) - Dobos Attila (Berkes László, Csermely László), Juhász Roland (Sebők Tibor), Komlósi Ádám (Hanász Gusztáv), Ughy Márk (Nyitrai Dávid, Badalik Szabolcs) - Gosztonyi András (Kovács Péter, Barbarits Gábor), Czvitkovics Péter (Harnócz Róbert), Lippai Ákos (Hegedűs Dávid), Szakály Péter (Besenyei Ferenc), - Feczesin Róbert (Molnár Gábor, Jaksa Péter), Széki Attila (Füleki Csaba)

Gólszerzők: Kádas, Nagy P. (11-esből), Badalik, Molnár G., Kovács Sz. ill. Füleki, Besenyei, Badalik, Széki A., Szakály P.

forrás: kbsc.hu
foto:: kbsc.hu

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!