Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

NB I: 6 pont a Mátészalka ellen

2014-05-05 09:06:05
NB I: 6 pont a Mátészalka ellen

Mindkét csapatunk győzni tudott

Nagy lépést tettek csapataink az NB I - ben történő bennmaradás felé! Mindkét csapatunk magabiztosan győzte le Mátészalkát a Múcsonyi Alközpontunk műfüves pályáján.

U-15-ös csapatunk már a mérkőzés elején megszerezte a vezetést, a 6. percben Tóth József volt eredményes.
Az első játékrész 1-0-ás állással ért véget, a 2. félidő elején aztán sikerült végleg eldöntetni a 3 pont sorsát, előbb az 55. percben Lippai Máté szerzett gólt, majd 3 perccel később Dávid Tihamér vitte be a kegyelemdöfést.

U 15: SVF SE - Mátészalka 3:0 (1:0)
SVF SE: Albók, Gellérfi, Molnár, Dávid, Czagány (Csabai), Hevesi, Tóth (Lengyel), Sándor, Lippai (Palkó), Varga, Ruszó

Zsiga Gyula: Mindenki átérezte a mérkőzés súlyát, ennek megfelelően már az 1. perctől kezdve nagy akarással játszottunk. A remek csapatjáték és a kitűnő egyéni teljesítmények meghozták a várva várt győzelmet.

U-14-es csapatunk kiütötte ellenfelét.
Már a 8. percben megszereztük a vezetést Pogonyi Dominik révén. A félidő vége felé 10 perc alatt sikerült újabb 3 gólt szerezni, előbb Barna Krisztián, majd Pogonyi Dominik és Takács Tamás szerzett gólt.
A 2. játékrészben Pogonyi megszerezte 3. gólját is, majd Takács Tamás és Holló Ákos voltak eredményesek, míg az ellenfél csak szépíteni tudott az utolsó percekben, így alakult ki a 7-1-es végeredmény.

U 14: SVF SE - Mátészalka 7:1 (4:0)
SVF SE: Némedi (Demeter), Takács, Gulácsi (Holló Ákos), Pogonyi, Engelhardt, Vécsei, Márián (Holló Áron), Barna, Gulyás, Fehér, Mohamed (Farkas)

Koszta Péter: Ennek a mérkőzésnek mi voltunk az esélyesei, ennek megfelelően meg is nyertük ezt a nagyon fontos találkozót.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!