Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Interjú Szabó Jánossal!

2014-03-06 17:56:11
Interjú Szabó Jánossal!

U-21-es csapatunk edzőjét kérdeztük

Szabó Jánost abból az apróból kereste meg honlapunk, hogy értékelje a téli felkészülést, és szóljon néhány szót a csapat előtt álló tavaszi szezonról!
U-21-eseink az élről várják a folytatást, reméljük hasonlóan sikeres évet zárnak május végén!

Több, mint három hónap után húzhatnak cipőt újra tétmeccsen a fiúk. Hogy sikerültek az edzőmérkőzések? Sikeresnek ítéli meg a téli alapozást, illetve felkészült a csapat tavaszi rajtra?

Sz.J.: Amit elterveztem, elvégeztük a felkészülés során! Az edzéslátogatottság miatt van hiányérzetem, de ebben az életkorban már a munkahelyi ill. a sulis leterheltségeket is figyelembe kellett vennem. A tegnapi nappal bezárólag összesen 10 edzőmérkőzést játszottunk, amelyeket hasznosnak és sikeresnek ítélek meg. Valamennyit erősebb ellenfelek (Megyei I.) ellen igyekeztek leszervezni vezetőink, így volt lehetőségünk a mérkőzéseken tapasztalt hiányosságainkat felmérni, hibáinkból tanulni és azt a rajtra kijavítani!

Mivel a Felsőtárkány csapata a pályája használhatatlansága miatt elhalasztotta az első fordulót, így rögtön egy rangadóval kezd a csapat az 5. helyezett KBSC ellen. Ősszel döntetlenre végződött az összecsapás, most sikerülhet a győzelem?

Sz.J.: Igen, a halasztás miatt kicsit bosszankodtam, mert a soron következő ellenfelünk egy kitűnő csapat otthonában már lejátszotta első tavaszi meccsét. Ráadásul kikaptak, így hazai pályán minden bizonnyal ellenünk javítani szeretnének! Ismerjük egymást jól, nagy küzdelemre számítok és bízom a csapatom győzelmében!

A dobogó legfelső fokán telelt a csapat 3 pont előnnyel, de nagyon sűrű a mezőny. Sikerülhet megtartani ezt a remek pozíciót? Cél a bajnokság megnyerése?

Sz.J.: Hosszú sikeres menetelés után értük el az őszi első helyünket. Értékét növeli, hogy az 1-5 helyezett csapatok mindegyike, kiválóan felkészített, jó játékosokból áll! Éppen ezért, az egymás ellen elért eredmény, nevezzük rangadónak, a végső sorrend kialakulásánál különös jelentőséggel bír! Ráadásul 9 alkalommal játszunk idegenben és csak 5 alkalommal hazai pályán, azaz még koncentráltabbnak kell lennünk! Azon leszünk minden egyes mérkőzésen, hogy ezt a 3 pontos előnyt megtartsuk, vagy növeljük riválisainkkal szemben!
Cél a bajnokság megnyerése, de ehhez minden mérkőzésen maximumot kell nyújtania a csapatnak!

(kép: www.nb2.hu)


Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!