Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Regionális bajnokság: Szoros mérkőzésen kaptunk ki Diósgyőrben.

2012-06-03 11:21:38

U-13-as "B" csapatunk sok helyzetet hagyott ki, ami megbosszulta magát!

Diósgyőr - SVF SE "B" 2-1 (1-0)
G: Csóti

Szombat délelőtt Diósgyőrben vendégszerepelt U-13-as "B" csapatunk, akik Béres Csaba irányításával a Regionális Bajnokságban edződnek.
A stadion mögötti műfüves pályán vette kezdetét a meccs, ami kiegyenlített mezőnyjátékkal és egy Sajóvölgye helyzettel kezdődött. Nem folytatódott azonban jól, hiszen a 15.percben egy ártatlan szituáció után megszerezte a vezetést a hazai csapat, ami addig nem volt benne a játék képében.

Ez kicsit megfogta a mieinket és mezőnyben jobban játszott a Diósgyőr, ám ez igazi nagy helyzetekben nem nyilvánult meg. A félidő végén aztán két óriási ziccert hagyott ki csapatunk, egy ízben a hazai kapus mentett, másodszor pedig Ruszó Dávid hibázott közelről.

A második játékrészben is kiegyenlített harc folyt a pályán, ott egy távoli bomba, itt egy újabb elpuskázott Ruszó helyzet. Pár perc elteltével aztán egy egyéni akció végén ismét betalált a miskolci csapat, kettőre növelve ezzel a hazai előnyt. Bosszantó volt ez, hiszen egy kiegyenlített találkozón kerültünk hátrányba és pár kecsegtető helyzetet is elhibáztak támadóink. A folytatásban is harcolt becsülettel a csapat, a lefújás előtt nem sokkal, aztán Csóti robbant be egy jól elvégzett szögletre és szép mozdulattal fejelt a hálóba, egyenlíteni azonban nem sikerült. Egy döntetlenszagú meccsen tehát egy gólos vereséget szenvedtek fiaink, de a mérkőzés bizonyos szakaszaiban jó teljesítményt nyújtott a csapat, ebből pedig lehet építkezni.

Megosztás a Facebook-on
SAM_4803.jpgSAM_4805.jpgSAM_4808.jpg
SAM_4820.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!