Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Soltész Imre minél több tehetséges fiatalt akar találni körzetében!

2012-03-29 21:10:37

A sajószentpéteri alközpont vezetője adott rövid interjút honlapunknak.

Egyre több tehetséges gyerek rúgja a bőrt Focisulinkban és egyre nagyobb területet ölel át egyesületünk, amiben nagy szerep jut
az Alközpontokban zajló precíz munkának! Az egyik nagy tömeget megmozgató körzetünk, a sajószentpéteri központ, amelynek
vezetőjével, Soltész Imrével beszélgettünk.

-Hogy halad a munka a sajószentpéteri alközpontunkban?

Legfontosabb feladatomnak tekintem hogy a Sajóvölgye Focisuli Sportegyesület vezetésének elképzelése váljon valóra, hogy minden település akár a legszélső utcájába is jussunk el mi edzők, szólítsuk meg, vegyük fel a kapcsolatot a tehetséges gyerekekkel és szüleivel. Ne forduljon elő a jövőben hogy a szemünk láttára morzsolódnak le a tehetségek sok esetben anyagi okok miatt, de gyakran a megfelelő szakmai háttér hiánya miatt is. A munka jól halad, Sajószentpéter, a Pittypalatty völgy, Alacska és Berente teljesen át van világítva , most van folyamatban az alközponthoz nem túl régen csatlakozott települések, vagyis Sajóbábony, Boldva és környékének feltérképezése. Már az első korosztályos foci toborzók után is sok ügyes gyerek került a látókörünkbe.

-Hogy épül fel a szakmai stáb a körzetben?

A szakmai stáb úgy áll fel, hogy Sipos László az U-13 , jómagam Soltész Imre az U-11, Kocsi Zoltán az U-9 és Tóth István az U-7 csapat szakmai munkájáért a felelős. Az intézményi keretek között van és hozzánk tartozik még Offenbecker József aki a Sajókeresztúri iskolában edző és egyben felügyeli a környékbeli települések iskoláit, óvodáit .

-Milyen versenysorozatokban tudnak idén edződni a csapatok?

A Sipos László vezette U-13 a B-A-Z-megyei korosztályos megyei I. osztályban szerepel, edzések a sajószentpéteri pályán vannak .
Az U-11, az U-9, és az U-7 csapatok a Bozsik Józsefről elnevezett labdarúgótornákon és a Regionális focitorna sorozaton vesz részt a tavasz folyamán .

-Vannak tehetséges fiatalok?

Tíz hónappal ezelőtt kezdtük az edzéseket a focitoborzók után, és már akkor találtunk olyan gyerekeket, akikről az első labdaérintés után lehetett látni, hogy érdemes lesz velük foglalkozni. A rendszeres edzések után pedig újabb tehetségek bukkannak fel! Edzők segítségével, a technikai feladatok gyakorlásával, sok játékkal, és kellő szorgalommal ebben a korban még elmondható, hogy akár mindenkiből válhat kiváló futballista !

-Mint alközpontvezetőnek milyen tervei vannak az idei évre?

Terveim is vannak, de sokszor inkább a „mit szeretnék„ lenne a pontosabb !
Parasznyán, a sporttelepen edz az U-11, a körülmények megfelelőek, de jobb lenne Sajószentpéteren a központban, már csak a megközelítés miatt is.
Szeretném azt is, hogy teljesen átlátható legyen számomra az alközpont szakmai stábjának a mindennapos munkája !
A közeljövő tervem az, hogy a sajószentpéteri alközpont mind a négy korosztályos csapata jól szerepeljen a meccseken, a focitornákon és minél több focista palántát sikerüljön megnyerni szeretett sportágunk a labdarúgás számára !

Megosztás a Facebook-on
SAM_3708.JPGspéter.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!