Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Kovács Roland továbbra is a fejlődést részesíti előnyben, az eredményességgel szemben!

2012-03-28 19:14:06

Mezőkövesden folytatja menetelését a remekül álló U-13-as csapatunk.

Nagyszerűen kezdte a tavaszt a már ősszel is sikeresen szereplő Kovács-legénység. Három győzelmet követően a srácok pontazonossággal állnak a tabella elején a Nyírsuli csapatával karöltve és kitűnő formában várják a soron következő összecsapást. Nem vár azonban könnyű feladat a fiúkra, hiszen ahhoz a Mezőkövesdhez látogatnak szombaton, akik ellen tavaly hazai pályán szenvedtek vereséget. A csapat jó hangulatban várja a rangadót és most már az aranyérem lehetősége is a szemük előtt lebeg, ám Kovács edző továbbra sem eredményekben gondolkodik!

-Jó érzés a tabellára nézni! Milyen a hangulat a csapaton belül?
Természetesen jó most a fiúk kedve és minden játékosomat feldobja, hogy jól kezdődött a tavasz, de nem az eredményesség az, ami engem legfőképpen érdekel! Inkább annak örülök, hogy egyre több begyakorolt játékelemet kapok vissza a mérkőzéseken és hogy a gyerekek láthatóan fejlődnek. Nyilván nagy dolog lenne az elején végezni, de én a mutatott játékra vagyok kíváncsi a jövőben is! Ezt nem győzöm hangsúlyozni a játékosaimnak is.

-Mit vársz a szombati megyei rangadótól?
Tavaly a Kövesd szoros meccsen legyőzött minket, de sokkal jobban bánt, hogy azon a meccsen nem ment a játék csapatomnak. Ezúttal jó formában vagyunk, sokmozgásos, pontos focit várok a gyerekektől, a kapu előtt nagyon koncentrálva, hátul szorosan, zártan védekezve. Az egységes, fegyelmezett játék mellett persze,fontosnak tartom azt is, hogy az egyéni villanások se maradjanak el és a pluszt hozzátenni tudó játékosaim bátran merjenek vállalkozni. Jó derbire számítok, hiszen két ügyes csapat csap össze szombaton! Bízok benne, hogy az én csapatom tud majd dominálni.

Megosztás a Facebook-on
SAM_3717.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!