Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Évzáró a klub dolgozóinak

2017-12-13 14:13:41
Évzáró a klub dolgozóinak

2017.12.12-én kedden tartotta évzáróját dolgozói, alkalmazottai részére a Sajóvölgye Focisuli.


A bensőséges hangulatú rendezvényt Kádár Zsolt sportigazgató nyitotta meg, köszöntötte a klub valamennyi munkatársát és megköszönte egész éves munkájukat. Ezután látványos prezentációval mutatta be a 2017-es év eredményeit, szép pillanatait. Jó volt visszatekinteni a 2011 - ben készült fotókra amik a különböző települési toborzókon készültek. Ugyanis a sportigazgató ezt is belecsempészte a bemutatóba érzékeltetve azt, hogy 6 év alatt honnan - hová jutott az egyesület a kitartó munkának köszönhetően. Kiemelte azt is, hogy szükség lesz az új évben mindenki részéről megújulásra, még hatékonyabb, precízebb munkára hiszen a tárgyi feltételek mostmár szinte minden téren magas szinten állnak az edzők rendelkezésére.
Kádár Zsoltot Negrutz Ágoston elnök úr követte aki szintén köszönetet mondott az elmúlt év munkájáért, és kívánt mindenkinek kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet.
Ezután jó hangulatú evés-ivás kötetlen beszélgetés vette kezdetét. Jó volt együtt látni munkatársainkat az edzőktől a takarítókon át a szertárosig, pályamunkásig, honlapszerkesztőig mindenki érezhette, hogy egy jó kis csapat megbecsült tagja!

Képek a részletekben.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!