Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-14: Nem sikerült a szezonzáró

2014-11-22 21:19:06
U-14: Nem sikerült a szezonzáró

Kócsi Józsefék vereséget szenvedtek

Az U-14-es NB I-es bajnokság keleti csoportjának őszi utolsó fordulóját rendezték meg ma Múcsonyban. Csapatunk ellenfele a Grosics Akadémia korosztályos alakulata volt.

Sajnos nem indult jól a találkozó csapatunk szemszögéből, a vendégek már az 5. percben kihasználták első lehetőségüket.
Ezután csapatunk gyakorlatilag beszorította ellenfelét a saját kapuja elé, sorra jöttek is a helyzetek, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Ellenfelünknek a gólon kívül nem volt komoly lehetősége, de mivel Fortuna nem volt a mieinkkel, így a félidőben 1 gólos vendég vezetéssel mentek pihenőre a csapatok.

A 2. játékrészben feljavult a vendég csapat játéka, rögtön a félidő elején növelni tudták az előnyüket, ráadásul 3 perc alatt 2 gólt szerezve. Ez megtörte csapatunkat, és az első félidőben látott helyzetek a 2. játékrészben már elmaradtak. Az 58. percben végleg eldöntötte a 3 pont sorsát a Grosics Akadémia, 4. góljukat is megszerezve. Csapatunknak már csak a szépítésre maradt ezután ereje, egy szép kombinációs játék végén Jaczkó vette be a vendégek kapuját, kozmetikázva az eredményt 1-4-re.

Sajnos nem sikerült pontot szerezni a szezon utolsó találkozóján, így csapatunk a 14. helyen zárta az őszt 10 megszerzett ponttal.

Sajóvölgye Focisuli - Grosics Akadméia 1-4 (0-1)

SVF SE: Zádori, Ádám, Bodolai, Kalocsai, Jobbik, Kónya, Nagy, Mészáros, Fehér, Kovács, Gulácsi

cserejátékosok: Balogh, Kovács, Csáki, Bóna, Divinszki, Szegedi, Jaczkó

Kócsi József: Sajnos ma nem sikerült pontot szereznünk, pedig az 1. félidő alapján reális lett volna. A 2. játékrészben nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani. A kapu előtti rossz döntések eredménye az lett, hogy a mai mérkőzést a helyzeteit jobban kihasználó vendég csapat nyerte meg.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!