Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-11-21 17:24:06
Hétvégi beharangozó!

Elérkezett az utolsó forduló

Az őszi szezon utolsó játéknapjai következnek a hétvégén.

NB I-es csapataink szombaton a Grosics Akadémia csapatát látják vendégül Múcsonyban.

Ami az U-15-ös csapatunkat illeti, a Kovács Rolandékat és ellenfelüket 6 pont és 2 hely választja el a tabellán a mieink előnyére. A vendégek megszerzett 12 pontjukból mindet hazai pályán szerezték, legyőzték a Debreceni SI, a Karcag, a Hódmezővásárhely és a Szeged csapatát.
A mieink 5 alkalommal nyertek, 3 ízben 1 pontot szereztek, és 6 alkalommal nem szereztek pontot. Ami mellettünk szól, hogy a vendégek idegenben még csak pontot sem tudtak szerezni, valamint azokat a csapatokat egytől egyig a mieink is legyőzték, akiket a mostani vendégek.

U-14-eseink eddig 3 győzelem és 1 döntetlen mellett 10-szer vereséget szenvedtek, ellenfelük 5 ponttal többet gyűjtött, és ez a 15 pont a 10. helyre elég ezidáig nekik. Mostani ellenfelünk le tudott győzni olyan csapatokat, mint az MTK, akiktől mi 7 góllal kaptunk ki, de attól a Kecskeméttől 4-1- arányban vereséget szenvedtek, akiket Kócsi Józsefék 1-0-ra le tudtak győzni. Ebből is látszik, hogy mennyire rabszódikus a bajnokság, így szinte megjósolhatatlan a holnapi végeredmény.

2014.11.22. (szombat)
Múcsony

U-15: 12:00: Sajóvölgye Focisuli - Grosics Akadémia
U-14: 14:00: Sajóvölgye Focisuli - Grosics Akadémia

NB II-es csapataink az őszi utolsó fordulóban szomszédvári rangadót játszanak a KBSC csapatai ellen.

Kifejezetten igaz ez U-21-es csapatunkra, hiszen a mieink 22 megszerzett ponttal 5-ek, míg a vendégek a 3. helyen állnak 25 egységgel a bajnokságban.
Zabos Attila legénysége mellett szól a hazai pálya előnye, de ettől függetlenül rendkívül izgalmas, kiélezett összecsapásra lehet számítani, hiszen a két csapat hasonló játékerőt képvisel, és a vendégek valószínűleg mindent meg fognak tenni a 3 pont megszerzése érdekében. Ez persze igaz a mieinkre is, akik egy esetleges győzelemmel megelőzhetik a vendégeket a tabellán.

Ami az U-17-eseinket illeti, a vendégek 5 hellyel előzik meg a mieinket, 5. helyen állnak a bajnokságban, míg Zsiga Gyuláék a 10-ek. Ettől függetlenül a két csapatot mindössze 5 pont választja el egymástól, ráadásul a két csapat eredményei nagyon hasonlóak, lehet, hogy csak nüanszok fognak dönteni a vasárnap mérkőzésen a 3 pont sorsáról. U-21-eseinkhez hasonlóan itt is nagyon kiélezett, a végletekig izgalmas találkozóra lehet majd számítani.

2014.11.23. (vasárnap)
Putnok

U-21: 10:00 Putnok FC - KBSC
U-17: 12:00 Sajóvölgye Focisuli - KBSC

Sikeres hétvégét kívánunk csapatainknak, reméljük, hogy minél több pontot sikerül szerezni az őszi szezon utolsó fordulójában!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!