Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-10-31 20:12:47
Hétvégi beharangozó!

Meccsdömping lesz vasárnap

Leánycsapatunkon kívül minden korosztályunk vasárnap lép pályára.

Béres Csaba leányai szombaton a Sárospatak csapatát fogadják Múcsonyban.
A vendégek 4. helyen állnak a bajnokságban 10 pontot gyűjtve eddig, míg a mieink eddig 4 ponttal a 9. helyen tanyáznak.
A Sárospatakiak eddig összegyűjtött 2 vereségüket az elmúlt két fordulóban szedték össze, így mondhatni, hogy nincsenek csúcsformában, reméljük, hogy leányaink ki tudják ezt használni, és egy esetleges bravúrral pontot, vagy pontokat szereznek.

2014.11.01. (szombat)
Múcsony

14:00 Sajóvölgye Focisuli - Sárospatak

NB II-es csapataink a tegnapi pótolt mérkőzés után újból pályára lépnek, ezúttal a DVSC-DLA korosztályos csapatait látják vendégül Múcsonyban.

U-21-eseink ellenfele 2 győzelem mellett 7 alkalommal vesztesen hagyta el a pályát, és a 11. helyen tanyázik a bajnokságban. Zabos Attila legénysége a tegnapi győzelemmel előretört a 6. helyig, és 16 egység áll a nevük mellett. A vendégek a Várda és a Mátészalka ellen tudtak 3 pontot szerezni.
Az eddig elért eredmények alapján mindenképpen csapatunk a találkozó esélyese, remélhetőleg sikerült a 3 pontot otthon tartani.

U-17-es csapatunk a 7. helyen áll a bajnokságban, 14 pontot gyűjtöttek eddig Zsiga Gyuláék. Ellenfelük 10 pontot gyűjtve a 10. pozíciót foglalja el. A legutóbbi két fordulóban a debreceniek 0-11-es gólaránnyal végeztek, így mondhatni, hogy nem életük formájában látogatnak Múcsonyban.

2014.11.02. (vasárnap)
Múcsony

U-17: 12:00 Sajóvölgye Focisuli - DVSC-DLA
U-21: 14:00 Putnok FC - DVSC-DLA

NB I-es csapataink vasárnap Karcagra utaznak.

Az U-15-ös fiúk mindenféleképpen esélyesként érkeznek majd Karcagra, hiszen a vendéglátók összesen eddig csak 1 pontot tudtak gyűjteni, két héttel ezelőtt a Vác csapatától raboltak pontot.
Kovács Rolandék 14 pontot gyűjtve eddig a 10. helyen állnak. Reméljük, hoy a hazaiak nem tudnak meglepetést okozni, és Rolandék 3 ponttal tudnak hazatérni.

U-14-es csapatunk szintén 3 pontért megy Karcagra. A hazaiaknak 11 forduló elteltével még nem sikerült pontot szerezni, míg Kócsi József legénysége 7 ponttal a neve mellett a 14. a tabellán. Múlt héten bravúros győzelmet arattak a fiúk, bízzunk benne, hogy az a győzelem lendületet adott, és ezúttal is sikerült győztesen elhagyni a pályát.

2014.11.02. (vasárnap)
Karcag

U-15: 11:00 Karcag - Sajóvölgye Focisuli
U-14: 13:00 Karcag - Sajóvölgye Focisuli

Sikeres hétvégét kívánunk csapatainknak!!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!