Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Vereség Debrecenben

2014-10-26 14:25:00
U-21: Vereség Debrecenben

Nem sikerült a pontszerzés

Tegnap U-21-es csapatunk a Debreceni SI vendége volt az NB II-es bajnokság Észak-keleti csoportjának 11. fordulójában.

Sajnos a mérkőzése nem éppen álomszerűen kezdődött csapatunk számára, hiszen a hazaiak már a 3. percben megszerezték a vezetést. Egy jobb oldali beívelés után kapusunk kiütötte a labdát, ám az egy hazai csatárt talált meg, aki a kapuba lőtte a szabad labdát. Ezután hiába egykapuzott Zabos Attila legénysége, 36. percben a vendéglátók használták ki egy újabb lehetőségüket. Középpályán szereztek labdát, majd egy keresztpassz után egy hazai csatár kilőtte a bal alsót. 3 perccel később Strekáf egy oldalszabadrúgás után a hazaiak kapujába fejelt, így a félidő előtt sikerült felzárkózni 1 gólra.

A 2. játékrészben továbbra is csapatunk irányított, sajnos a lehetőségeket nem tudtuk kihasználni, amit a hazaiak könyörtelenül meg is büntettek. Az 58. percben egy kapu előtti kavarodás után megszerezték a 3. góljukat is. Ezután a forgatókönyv nem változott, csapatunk támadott, de gólt nem tudott szerezni, a debreceniek pedig a 81. percben ismét betaláltak ezúttal egy távoli lövés után. Az eredmény már nem változott, így a vendéglátók 4-1-re megnyerték a találkozót.
Furcsa ilyet mondani egy ilyen eredmény után, de csapatunknak meg kellett volna nyerie a találkozót a helyzetek, és a játék képe alapján.

Debreceni SI - Putnok FC 4-1 (2-1)

Putnok FC: Lévai, Szemere, Fábián, Kakuk, Dócs, Marczis, Kazvinszki, Ruszó, Stekáf, Rézműves, Lakatos

cserejátékosok: Dányi, Nestián, Molnár

Zabos Attila: Csapatomat nem tudom elmarasztalni, a játék képe alapján győzelmet érdemeltünk volna. Elkerülhető gólokat kaptunk, amiket egyéni hibák előztek meg, ezek sajnos megpecsételték a sorsunkat.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!