Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Hétvégi beharangozó!

2014-10-17 17:55:02
Hétvégi beharangozó!

Minden csapatunk vasárnap lép pályára

NB II-es csapataink vasárnap a Nyírbátor csapatait látják vendégül Múcsonyban.

U-21-eseink a 8. helyen tanyáznak 10 megszerzett ponttal a bajnokságban, míg ellenfelük eddig mindössze 3 pontot kapart össze. A vendégek a Felsőtárkány csapatát tudták két vállra fektetni 4-3 arányban, zárójelben jegyzem meg, hogy Zabos Attiláék a Felsőtárkányt 18-1 arányban győzték le, így ki lehet bátran jelenteni, hogy a vendégeknek maximum a tisztes helytállás lehet a célja a vasárnapi mérkőzésen.

U-17-es csapatunknak valószínűleg már nehezebb dolga lesz, hiszen a Nyírbátor korosztályos csapata 12 megszerzett ponttal 5. helyen áll a bajnokságban 4 ponttal és 5 hellyel megelőzve Zsiga Gyula csapatát. Ettől függetlenül az eddigi eredmények alapján egy kiélezett találkozóra lehet számítani, reményeink szerint Sajóvölgye győzelemmel.

2014.10.19. (vasárnap)
Múcsony

U-17: 12:00 Sajóvölgye Focisuli - Nyírbátor
U-21: 14:00 Putnok FC - Nyírbátor

NB I-es csapataink Debrecenbe utaznak vasárnap.

U-15-ös fiaink 10 pontot szereztek az eddig lejátszott 9 forduló alatt, és ez mindeddig a 10. helyre elég. A vendéglátóknak mindösszesen 1 pontjuk van, azt az ellen a Hódmezővásárhely ellen szerezték, akit Kovács Rolandék hazai pályán 3-1 arányban legyőztek. Izgalmas találkozóra lehet számítani, remélhetőleg csapatunk 3 ponttal tud majd hazajönni a Hajdúságból.

U-14-es legényeink alsóházi rangadót játszanak, hiszen mind a hazaiak, mind pedig a mieink 4 pontot gyűjtöttek eddig. A Debreceni SI a Vác csapatát tudta hazai pályán legyőzni, és idegenben a Grosics Akadémia ellen szerzett 1 pontot. Csapatunk Vácott döntetlent játszott, és múlt héten megszerezve a várva várt első győzelmet a Szolnokot lépte le egy végtelenül izgalmas mérkőzésen.

2014.10.19. (vasárnap)
Debrecen

U-15: 11:00 Debreceni SI - Sajóvölgye Focisuli
U-14: 13:00 Debreceni SI - Sajóvölgye Focisuli

Leánycsapatunk szomszédvári rangadón lép pályára Kazincbarcikán.
A hazaiak 3 győzelem mellett 1-szer kaptak ki, és ezzel a 3. helyen állnak a tabellán, míg Béres Csaba tanítványai 4 megszerzett ponttal a 7-ek.

2014.10.19. (vasárnap)
Kazincbarcika

11:00 KBSC - Sajóvölgye Focisuli

Sok sikert kívánunk csapatainknak az előttük álló mérkőzésekhez!!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!