Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-21: Vereség Böszörményben

2014-10-11 20:19:53
U-21: Vereség Böszörményben

Sajnos csak a 2. félidőben voltunk partnerei a hazaiaknak

U-17-es csapatunkhoz hasonlóan az idősebbeknek is egy rendkívül rossz minőségű műfüves pályán kellett pályára lépnie.

Az már a mérkőzés előtti összeállításból kiderült, hogy nem lesz könnyű dolga Zabos Attila csapatának, hiszen a hazaiak felnőtt keretéből többen is visszajátszottak.
Ennek megfelelően a mérkőzés elején rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést a böszörményiek, és már a 13. percben góllá érett fölényük. Sajnos csapatunkat megzavarta a bekapott találat, 2 perc múlva újabb gólt tudott szerezni a vendéglátó, így negyedóra játék után 2-0 állt a képzeletbeli eredményjelzőn.
Csapatunk csak helyzetekig jutott, de komoly gólveszély nem jelentett egyik támadásunk sem. Ráadásul a 36. percben újabb gólt szerzett a Böszörmény, így egy félidei játék után az állás 3-0 volt.

A 2. játékrészben egy merően más csapatot láthattunk, sikerült rendezni a sorokat, és szervezettebb lett játékunk. Ennek megfelelően a 66. percben sikerült is a szépítés, Süttő lőtt kapásból a bal alsóba egy szép esernyőcsel után. Hiába jött fel csapatunk, közelebb nem sikerült kerülni a pontszerzéshez, és az utolsó percekben a hazaiak újabb gólt szerezve alakították ki a 4-1-es végeredményt.

Hajdúböszörmény - Putnok FC 4-1 (3-0)

Putnok FC: Meskó, Szemere, Molnár, Rézműves, Dányi, Marczis, Kazvinszki, Ruszó, Süttő, Strekáf, Lakatos
cserejátékosok: Frecskó, Dócs, Fábián, Nestián, Lévai

Zabos Attila: Az első játékrészben a hazaiak domináltak, ez gólokban is megmutatkozott. A 2. félidőben úgy futottunk ki a pályára, mintha 0-0 lenne, szervezettebbek és harcosabbak voltunk, és a lehetőségeink is megvoltak. Sajnos ezekből csak egyet tudtunk értékesíteni, pedig kapufáig is eljutottunk. Az összképhez hozzátartozik, hogy a mérkőzést egy balesetveszélyes műfüves pályán játszottunk, nem lenne szabad ilyen pályán meccset rendezni. Összességében megérdemelt hazai győzelem született korrekt játékvezetés mellett.
További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!