Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Felemás mérleggel Böszörményből!

2014-04-05 13:00:35
Felemás mérleggel Böszörményből!

1 győzelem - 1 vereség

U-17-es csapatunk nagyon sima győzelmet aratott a tegnapi mérkőzésen.
Kócsi József legénysége az 1. félidőben még "csak" 5-0-ra vezetett, aztán a 2. játékrészben rátett még egy lapáttal, és meg sem álltak 13 rúgott gólig.
Bozik Raul 3, Lakatos Csaba 2, Fábián Bence szintén 2 gólt szerzett, rajtuk kívül betalált még Frecskó, Dócs, Mata, Somogyi, Pásztor és Marczis is.

Hajdúböszörmény - Sajóvölgye Focisuli 0-13 (0-5)
SVF SE: Polónyi, Marczis, Dányi, Dócs, Fábián, Bozik, Lakatos, Ruszó, Frecskó, Júnyer, Nestián
cserejátékosok: Lévai, Kovács, Pásztor, Bicskey, Mata, Somogyi, Burger

Kócsi József: Gratulálok a csapatnak a nagyarányú győzelemhez! Sok-sok helyzetet dolgoztunk ki, ezek között voltak szép és tetszetős akciók, melyek közül sokat góllal is fejeztünk be, de sok kihasználatlanul maradt.

U-21-es csapatunknak nem sikerült pontot szereznie Böszörményben.
Szabó János tanítványai az 1. félidőben 2 gólos hátrányba kerültek, majd a 2. játékrészben a hazaiak szereztek még 3 gólt, így 5-0-ás eredménnyel vonulhattak le a pályáról a csapatok.
A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a 29. percben Kakuk Krisztiánt kiállította a játékvezető, így 10 emberrel játszott csapatunk. Sajnos a 2. félidő elején büntetőt is hibáztunk, így mondhatni, hogy semmi nem jött össze Szabó János csapatának ezen a mérkőzésen.

Hajdúböszörmény - Putnok FC 5-0 (2-0)
Putnok FC: Farkas, Vass, Balog, Tóth, Szemere, Kis, Veják, Kakuk, Szverenko, Lengyel, Goda
cserejátékosok: Makó, Bene, Molnár

Szabó János: 0-1-nél még bíztam az eredmény megfordításában, azonban a kiállítás (Kakuk 28') ill. a kihagyott 11-es (Lengyel 54') után már csak futottunk az eredmény után, kinyíltunk, miközben kapusainknak csak a sarki szotyis néni nem rúgott gólt!
...ez méltatlan volt eddigi szereplésünkhöz és eredményeinkhez, de igazolta azt is, hol tartanánk, ha a most pályára lépett, eddig inkább a padon, vagy még ott sem lévő játékosoknak kellett volna játszani.
Mélységesen csalódott vagyok a mai napon pályára lépett játékosaim teljesítménye miatt és sajnálom, hogy azok a játékosok, akik sokat tettek az eddigi eredményességért most mindezt hiábavalónak érzik...velem együtt!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!