Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nagyszerű ovis viadalt rendeztünk ma Kazincbarcikán!

2012-05-24 21:54:56

Sok tehetséges gyerek mutatkozott ma be szakmai stábunknak.

Bánhorváti-körzet óvodás tehetségei csaptak ma össze Kazincbarcikán, a hangulatos Nyilasi tornateremben edzőink szervezésében.
Bánhorváti, Mályinka, Tardona és Sajóivánka palántái jelentek ma meg és mérték össze tudásukat egymással körmérkőzéses rendszerben.

A gyerekek fél éve dolgoznak edzőinkkel és ma délután versenyhelyzetben is kipróbálhatták magukat, ami nagyszerű összecsapásokat hozott a kilátogató lelkes szülők nagy megelégedésére. Minden csapat kitett magáért, ami bizonyítékul szolgált arra, hogy érdemes foglalkozni a kicsikkel, hiszen már ebben a korban hatalmas fejlődést mutatnak hétről-hétre. A majdnem kétórás torna végén minden kis focista jutalmat kapott, a csapatoknak oklevél járt teljesítményükért és edzőink négy különdíjat is kiosztottak, ami minden együttes legjobban teljesítő játékosát illette meg. A szoros küzdelmet egyébként a nagyon ügyesen focizó Bánhorváti Óvoda nyerte meg imponáló produkcióval, ám mögöttük csak gólkülönbség döntött a dobogós helyezésekről. Ezen a napon minden gyerek győztes volt, ugyanis egy remek hangulatú délutánt tölthettek el és sok szép élménnyel gazdagodtak a kitűnő meccsek közben. A torna zökkenőmentesen és jó légkörben zajlott le, aminek főszervezői Bányai Péter és Engi Tamás volt, a gyerekek pedig ezentúl havi rendszerességgel fognak hasonló viadalokon részt venni, ami nagyban segíti a fejlődésüket!

A torna végeredménye: 1.Bánhorváti
2.Mályinka
3.Tardona
4.Sajóivánka

Különdíjasok: Varga Zsombor IBánhorváti)
Tóth Milán (Mályinka)
Fízer Aurél (Tardona)
Kresák Bence (Sajóivánka)

Megosztás a Facebook-on
SAM_4598.JPGSAM_4612.JPGSAM_4626.JPG
SAM_4645.JPGSAM_4716.JPGSAM_4720.JPG
SAM_4736.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!