Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Újabb nagy sikerű grassroots fesztivált rendeztünk Múcsonyban!

2012-05-12 18:04:53

A Bánhorváti körzet intézményeinek 1-es és 2-es korcsoportja vett részt a jól szervezett eseményen.

Szakmai stábunk tegnap grassroots fesztivált rendezett Múcsonyban ahol ismét sok gyerek részvételével zajlott a nagy sikerű esemény.
Ezúttal Bánhorváti körzet intézményein volt a sor, melynek 1-es korcsoportos tehetségei 5 állomáson dolgozhattak edzőink felügyeletében és csiszolhatták labdaügyességüket. Az állomások végeztével egy minitornával zárták le a gyerekek a napot, amit Sajókaza fiataljai nyertek meg.

A pálya másik térfelén a 2-es korosztály palántái edződhettek, akik körmeccses torna keretein belül mérhették fel tudásukat. Ennek a tornának komoly tétje is volt hiszen a győztes tovább jutott a megyei döntőbe ahol képviselheti körzetét. Bánhorváti, Sajókaza, Izsófalva és Dédestapolcsány szállt harcba az első helyért, amely négyest meggyőző teljesítménnyel Bánhorváti csapata nyerte, miután mindhárom meccsén győzni tudott. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk a megyei döntőben!

A torna jó hangulatban zajlott, minden gyerek sokat focizhatott és tanulhatott, amiért köszönet jár a rendezvényt irányító szakmai stábnak és a gyerekeket felkészítő intézményi edzőknek.

Megosztás a Facebook-on
tomifoci 013.jpgtomifoci 037.jpgtomifoci 053.jpg
tomifoci 063.jpgtomifoci 073.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!