Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Vasárnap lépnek pályára NBII-es csapataink!

2012-04-28 15:12:48

Gyulaháza csapatai ellen folytatjuk a bajnoki menetelést.

Vasárnap lép pályára az U-13-as és U-15-ös NBII-es csapatunk, akik a Gyulaháza vendégeként igyekeznek gyarapítani a pontjaikat! A 13 évesek továbbra is nagy harcban vannak a dobogóért és a 13.győzelem reményében utaznak a találkozóra. Amennyiben ez sikerül továbbra is tapadnak az élen állókra a fiúk, ami nagy szó ez, hiszen egy éve alakult Kovács Roland csapata!15 éveseinkre papíron nehezebb feladat vár, hiszen ellenfelük a 4.helyet foglalja el a tabellán és jó erőkből álló alakulat, akiket bizonyára fűt majd a visszavágás vágya, ugyanis tavaly Múcsonyban vereséget szenvedtek Kócsi József fiaitól.
Az esélyekről a trénereket kérdeztük!
Kovács Roland: Egy idegenbeli mérkőzés sosem könnyű, ezért most is úgy készítettem a srácokat, hogy kemény, kiélezett találkozó vár rájuk. Ugyan itthon jól sikerültek a dolgok a Gyulaháza ellen, de ezúttal egy teljesen más mérkőzésre számítok. Továbbra sem eredményben gondolkodom, sokkal inkább a játékelemek precíz végrehajtását várom a srácoktól és szeretném ha irányítanánk a meccset. Ha ez sikerül csapatom sok mindenre képes, meggyőződésem, hogy a 3 pont megszerzésére is. Hosszú lesz az út, szeretném ha jó kedvvel utazhatnánk haza!

Kócsi József: Jó erőkből álló élcsapathoz látogatunk, akik hazai pályán nagyon jól szerepelnek. Tavaly az idény talán egyik legjobb játékával legyőztük őket, de tudjuk jól, hogy most nagyon oda kell tennie magát mindenkinek, ha jó eredményt akarunk elérni. Lesz hiányzónk, ám pár sérült játékosom visszatérhet, akik biztos vagyok benne, hogy segítségünkre lesznek. Nagy melegre és jól játszó hazaiakra számítunk és bízom benne, hogy a hosszú út nem vesz ki sokat a játékosaimból. Ha folytatjuk a tavaszi játékunkat és bátrak leszünk a kapu előtt, véleményem szerint meglepetést is elérhetünk vasárnap!

Megosztás a Facebook-on
SAM_4064 (Large).JPGSAM_4088.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!