Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Kiegyenlített első félidő után, kétgólos vereséget szenvedtek a 15évesek!

2012-04-15 19:45:15

NBII-es bajnoki mérkőzés: Diósgyőr - SVF SE 2-0 (0-0)

SVF SE: Málik - Marczis, Dányi J., Dányi D. (Juhász), Gajdos (Burger) - Bálint, Farkas, Nestián, Fábián, Frecskó (Szynal) - Kovács D. (Ruszó G.)

Diósgyőrben folytathatta nagyszerű szereplését U-15-ös csapatunk, akik tavasszal eddig igencsak kitettek magukért. A meccs előtt ugyan a hazai csapat tűnt esélyesebbnek, ám a mieink idei formája mindenképp óvatosságra inthette a Diósgyőr játékosait. Meddő miskolci fölénnyel indult a találkozó, de néhány veszélyes ellentámadással fiaink jelezték, hogy ők sem tettek le a gólszerzésről!
Ahogy közeledett a félidő egyre kiegyenlítettebb lett a játék és egyik fél sem tudott jelentős fölényt kiharcolni, ami azt eredményezte, hogy gól nélküli döntetlennel fordultak a felek.
A második félidőre még nagyobb hitet kért játékosaitól Kócsi József, akik nagyon akartak ugyan, de egy váratlan hazai gól miatt hamar hátrányba kerültek. Ivánka Patrik tört be a bal oldalunkon és kilőtte a hosszú sarkot, ami azt jelentette, hogy nagyobb kockázatot kellett vállalnunk a támadójáték érdekében. Csapatunk mindent meg is tett az egyenlítés érdekében, de ezen a napon nem sikerült jó döntéseket hozni a hazai kapu előtt. A 74.percben aztán egy nagy védelmi hibát kihasználva növelte előnyét a Diósgyőr! Botos Ferenc ajándékba kapott egy labdát a 16osunkon belül és gólra váltotta azt, eldöntve ezzel a mérkőzést. Csapatunk derekasan küzdött, de ma a befejezések nem sikerültek.

Kócsi József: Küzdöttünk, hajtottunk, de amíg a hazaiak kihasználtak két helyzetüket, addig mi elpuskáztuk azokat, így megérdemelt a miskolciak győzelme! Gratulálok nekik!

Megosztás a Facebook-on
SAM_4049.JPGSAM_4062.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!