Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Megnyert meccsen kapott ki U-13-as csapatunk Diósgyőrben!

2012-04-15 18:09:28

Diósgyőr - SVF SE 3-2 (1-1)

SVF SE: Németh (Márián) - Csabai (Varga), Ruszó B., Dudás, Lázár - Czagány, Hauberger (Vécsei), Pogonyi, Tóth J., Takács - Putnoki

G:Putnoki, Tóth J.

Remek sportidőben, a diósgyőri műfüves pályán csapott össze ma délelőtt csapatunk a miskolci tehetségekkel. A srácok előkelő helyen várták a találkozót és ennek megfelelően támadólag léptek fel az első perctől kezdve. Nagy mezőnyfölény és vendég dominancia volt érzékelhető az első félidőben, a hazai csapat csak elvétve jutott el Németh Máté kapujáig. Az első nagy lehetőség Pogonyi előtt adódott, ám ezt még nem sikerült gólra váltani. Nem úgy pár perccel később, amikor Putnoki futotta le tétovázó védőjét és elegánsan átemelte a kimozduló kapust, megszerezve ezzel a vezetést! A gól után még nagyobb fölénybe került csapatunk, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott, egy alkalommal pedig nagy bravúrral hárított a hazaiak kapusa Ruszó Bence gyönyörű kapáslövésénél. A félidő utolsó másodperceiben aztán megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet és váratlanul kiegyenlített a Diósgyőr, így nem sikerült előnnyel kezdenünk a pihenőt.
A második félidőben aztán mindkét csapat érezte, hogy egy gól akár el is döntheti a rangadó sorsát, így a hazaiak is némileg veszélyesebb focit mutattak be. Ennek ellenére is a mieink előtt adódott újabb lehetőség, de Czagány beadása után Putnoki szép kapáslövését is kitornázta a miskolci kapus. Nem sokkal később aztán már a hazaiaknál volt az előny! Egy lesgyanús kiugratás után a nagyon gyors Világosi Dominik lőtt a kapuba, megszerezve ezzel a vezetést a Diósgyőrnek. Nem volt ugyan benne a mérkőzésben, de csapatunknak kellett futnia az eredmény után, ami egyre idegesebbé tette a fiúkat. Az 53.percben aztán eldőlni látszott a meccs. Egy kapkodva elvégzett szabadrúgás után a hazaiak lecsaptak a labdára és gyors támadás végén ismét Világosi szerzett gólt, amivel már kettővel mentek a hazaiak. A csapat támadott ugyan de igazi átütőerő már nem volt a játékunkban, így Tóth szép gólja már csak a szépítéshez volt elegendő a pontszerzéshez nem. Nagy kár a második félidei rövidzárlatér, hiszen csapatunk kézben tartotta a meccset és győzelmet szalasztott el!

Kovács Roland: Jól játszottunk és uraltuk a meccset az első délidőben, ám 3 váratlan kihagyás és az ellenfél megfordította a meccset. Kiengedtük a kezünkből a győzelmet!

Megosztás a Facebook-on
SAM_3994.JPGSAM_3998.JPGSAM_4013.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!