Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Folytatta remek sorozatát az U-15!

2012-04-08 10:47:21

SVF SE - Borsod Volán 3-1 (1-1)

SVF SE: Málik (Kondás) - Marczis, Dányi J., Dányi D., Gajdos (Marján) - Bálint (Juhász), Farkas (Szynal), Nestián, Fábián - Frecskó (Kovács), Lahó (Burger)

Nagyszerű előjelekkel várta a megyei rangadót a tavasszal jelentős fejlődést mutató Kócsi-legénység, akik mindenképpen győzelemmel akarták köszönteni a közelgő ünnepet. Egyenlő erők küzdelmét hozta az első félidő, amely során mindkét csapat támadó szellemben játszott. A vendégek már a 6.percben megszerezték a vezetést, ám a mieinket nem fogta meg a korai találat, továbbra is bátran fociztak. A 17.percben meg is lett a jó játék gyümölcse, Lahó Gábor kiegyenlített. A szünetig mindkét csapat előtt adódott még lehetőség, de gólt már egyikük sem ért el.
A második játékrészben láthatóan még nagyobb fokozatra kapcsoltak a fiúk és egyre jobban szorongatták a megyei riválist. A 43.percben meg is szereztük a vezetést, Lahó Gábor második találata után már nálunk volt az előny. A vendégek próbáltak újítani, ám csapatunk nem engedte ki kezéből az irányítást és Nestián góljával el is döntötték a három pont sorsát. Újabb győzelmet aratott tehát Kócsi József csapata, tovább folytatva ezzel a nagyszerű tavaszi szereplést. Gratulálunk!!

Kócsi József: Gratuláció illeti minden játékosomat, mert egy mezőnyben jól játszó csapatot tudtunk megverni.Ugyan nem játszottunk olyan jól, mint az elmúlt hetekben, de végig kézben tartottuk az irányítást és sok helyzetünkből hármat ki tudtunk használni. Győzelmünk megérdemelt!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!