Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Újabb nagyszerű sikert aratott Kócsi József együttese!

2012-03-31 15:46:25

Mezőkövesd - SVF SE 0-3 (0-2)

Orkánszerű szél várta a délben kezdő 15 éveseket is, akik szerették volna tovább folytatni a múlt heti kitűnő játékot. Kócsi József csapata nagyon fegyelmezett és gólratörő focival rukkolt elő már a meccs elejétől és nem is tudott sokáig ellenállni a rohamoknak a hazai alakulat. Előbb Frecskó Tamás vette be a kövesdi kaput egy precízen elvégzett szabadrúgásból, majd Marczis távoli bombája talált utat a hazaiak hálójába. Ami még ennél is örömtelibb volt, hogy játékban és szervezettségben is remek képet mutatott csapatunk és egyértelműen a Kövesd fölé nőttek minden tekintetben.

A második félidőben sem hagyott alább a fiúk lendülete. További lendületes támadásokat vezetett csapatunk és egyértelműen irányítása alatt tartotta a mérkőzést, a hazai próbálkozásokat pedig ezen a napon hatékonyan verték vissza védőink. A félidő derekán aztán újabb gólt szereztek a fiúk, miután Fábián Bence kapufáról kipattanó lövését, a szemfüles Lahó Gábor passzolta a hálóba, eldöntve ezzel a mérkőzést. Örömteli látni 15éveseink látványos fejlődését, akik a tavaszi szezonban a nagyszerű eredmények mellett, szembetűnően jobb és érettebb játékot mutatnak be, mint az ősszel! Gratulálunk a csapatnak!

Kócsi József: Gratulálok csapatomnak a megérdemelt győzelemhez! Végig egységesen és szervezetten játszottunk és ilyen arányban is reális a sikerünk. Bízom a további jó folytatásban!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!