Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Vasárnap délelőtt rendezték a 2001-es és 2003-as korosztály regionális küzdelmeit!

2012-03-18 22:25:52

Kazincbarcika adott otthont a regionális bajnokság első tavaszi fordulójának.

Gyönyörű tavaszi napsütés és nagyszerű hangulat várta a gyerekeket vasárnap, a kazincbarcikai Sportközpont pályáin. Délelőtt a 2001-es és a 2003-as gyerekek tornáját rendezték meg, amin focisulink tehetségei is részt vettek. A műfüves kispályán Szabó István gyerekei, a stadionban pedig Koszta Péter fiai küzdöttek meg az ellenfelekkel.

2003-as csapatunk olyan ellenfelekkel nézett farkasszemet mint a Gyöngyös, a DVTK, az egri Plútó SE vagy a KBSC és az 5.helyet szerezte meg a 8 csapatos tornán. A gyerekek jó teljesítményt mutattak be és szoros vereségek mellett, szép győzelmeket értek el, amivel Szabó mester elégedett volt a torna végén.

Koszta Péterék 2001-es tanítványai ugyanebben az időben jól kezdte a tornát a másik pályán, ugyanis jó meccsen szoros vereséget szenvedtek a Diósgyőr I-től, aztán szép játékkal 3-0-ra verték a Diósgyőr III csapatát. Ezt követően azonban elfáradt a csapat és az ötödik helyért vívott helyosztón elszenvedett vereség a 6.hely megszerzését jelentette. Öröm volt látni azt a nagyszerű hangulatot ami a meccseket körülvette és látni ahogy a srácok napról-napra fejlődnek. A két korosztály eredményhirdetése után pihenő következett, hogy aztán délután tovább folytatódjon a rendezvénysorozat.

Megosztás a Facebook-on
SAM_3512.JPGSAM_3551.JPGSAM_3553.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!