Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Sima győzelmével továbbra is dobogóért harcol az U-13!

2012-03-18 19:48:26

Tiszaújváros - SVF SE 0-3 (0-2)

SVF SE: Albók - Csabai, Ruszó B., Dudás D., Nazareczki (Csóti) - Czagány, Hauberger, Pogonyi D. (Horváth G.), Tóth J., - Engelhardt (Lázár), Putnoki J. (Vécsei P.)

G: Putnoki (2), Czagány

Esélyesként érkeztek Kovács Roland tanítványai Tiszaújvárosba, ahol az NBII-es bajnokság 16.fordulóját rendezték ma délután. Az élmezőnyhöz tartozó csapatunk ennek megfelelően azonnal támadólag lépett fel és magához ragadta a meccs irányítását idegenben is. A gól nem is váratott sokat magára, hiszen Putnoki József már az első percben mattolta a hazaiak kapusát megszerezve ezzel a vezetést. A továbbiakban sem álltak le a fiúk, a védelem nagyszerűen zárt, elől pedig többször is sikerült megbontani a hazai védekezést. A félidő vége előtt aztán Czagány Ádám is beköszönt, így a jól futballozó csapatunk, megnyugtató előnnyel zárták az első félidőt.
A szünet után sem ültek le a srácok, továbbra is mezőnyfölényben játszottak, hátul pedig nem engedték kibontakozni a Tiszaújváros próbálkozásait. Hogy ne maradjunk gól nélkül a második félidőben sem, arról Putnoki József gondoskodott, aki újból betalált és beállította ezzel a 3-0-ás végeredményt. A gyerekek magabiztosan játszottak és teljesen megérdemelt sikert arattak, ami azt jelenti, hogy továbbra is szorosan tapadnak első helyen álló Nyírsulira!

Kovács Roland: Gratulálok minden játékosomnak a magabiztos győzelemhez. A fiúk végig kézben tartották a meccset és akár nagyobb arányban is nyerhettek volna. Kiemelném a nagyszerűen játszó védelmemet, Hauberger Csaba és Czagány Ádám játékát, de a többi játékosom is jól muzsikált ma.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!