Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Kovács Rolandék jó játékkal nyitnák a tavaszt!

2012-03-09 21:53:47

A dobogóért száll harcba U-13-as csapatunk.

A hosszú, monoton téli felkészülés után, szombaton végre megkezdi a bajnoki menetelést Kovács Roland legénysége. A fiúk elvégezték az előírt munkát és nagyon várják már, hogy nekivághassanak a tavasznak.A legfontosabb cél a gyerekek töretlen fejlődése, de Kovács edző titkon szeretné, ha fiai nyakába érem kerülne a bajnokság végén.

-Mit gondolsz, sikerülni fog az éremszerzés?
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem lenne jó a dobogó valamelyik fokára felállni, de nem ez az elsődleges célunk. Ha az edzéseken begyakorolt feladatokból minél többet át tudunk ültetni a mérkőzésekbe, én már elégedett leszek és ebben az esetben az eredmény sem fog elmaradni.

-Hogy dolgoztak a fiúk a holtidényben?
Sajnos a tél nagy részében a terem maradt nekünk, de az előírt munkát becsülettel elvégezték a gyerekek. Nem mondom, hogy nem kellett őket noszogatni néha, de ez teljesen normális jelenség a hosszú monoton felkészülésnél.
Mindannyian tudják, hogy az elvégzett munka a fejlődésüket szolgálja és igyekeztek teljes odaadással tenni a dolgukat.

-Érkezett a gárdához erősítés vagy a jól bevált kerettel indultok harcba tavasszal?
Érkeztek új játékosok, de többségüket meccshelyzetben még nem tudtam kipróbálni. Volt aki az utolsó héten jött, tehát az érkezők beépítése az idény közben fog zajlani. Nem féltem őket, tehetséges srácok és bízom abban, hogy hasznunkra válhatnak!

-A hétvégi szezonkezdettől milyen eredményt vársz?
Igazából továbbra sem eredményben gondolkozunk elsősorban, hanem a megbeszélt és begyakorolt játékelemek minél stabilabb és gyakoribb végrehajtásában. Szeretném látni csapatom fejlődését és azt, hogy egyre érettebb játékot tudnak nyújtani! Ha ez megvalósul akkor biztos vagyok abban, hogy szombaton az én fiaim fognak ünnepelni a hármas sípszó után!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!