Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nagyon jól sikerült a szakmai napok első felvonása!

2012-02-29 07:32:30

Nagyszerű előadásokon vehetett részt szakmai stábunk!

Ma délután 16órától vette kezdetét az a kétnapos szakmázás, melynek keretein belül a nagynevű Puskás Akadémia szakmai vezetése látogatott el Focisulinkhoz. Olyan nagyszerű szakemberek tiszteltek meg minket jelenlétükkel, mint az egykori szövetségi kapitány, jelenlegi szakmai igazgató Gellei Imre, ifjabb Albert Flórián képzési igazgató és Horváth Péter koordinátor.

Az esemény pikantériája, hogy éppen egy éve alakult meg Focisulink, aminek méltóbb megünneplése nem is lehetett volna a nívós szakemberek látogatásánál. A remek eseményt Kádár Zsolt szakmai igazgatónk nyitotta meg, aki miután egyenként bemutatta a Sajóvölgye szakmai stábját, átadta a szót Gellei Imrének. A tapasztalt szakember előbb bemutatta a Puskás Akadémia működését, majd saját edzői hitvallásáról beszélt edzőinknek. Őt Albert Flórián és Horváth Péter szakmai előadása követte, amelyben a 6-12éves korosztály szakmai képzése került terítékre, mindez kötetlen eszmecserékkel tarkítva. Nyugodtan kijelenthető, hogy edzőink nagyon hasznos információkat kaptak és az itt folyó odaadó munka újabb elismerése az, hogy ez az esemény létrejöhetett. Öröm volt hallani továbbá azokat az elismerő szavakat, amit a Sajóvölgye Focisuli eredményei és gyors fejlődése kapott a nívós előadóktól, ami egyben újabb bizonyság nekünk arra, hogy a kemény munkának megvan a gyümölcse.

Szerdán reggel folytatódik a szakmázás, amit egy múcsonyi bemutatóedzés nyit meg, további előadások folytatnak, majd egy közös jóízű ebéd zár le. A mai délutánt megtekintette Negrutz Ágoston elnök úr és Tamás Barnabás országgyűlési képviselő is, akik elégedetten konstatálták a remek szervezésű és rendkívül hasznos szakmai konferenciát.

Megosztás a Facebook-on
SAM_3291.JPGSAM_3320.JPGSAM_3321.JPG
SAM_3350.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!