Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Kádár Zsolt és Kócsi József Telkiben járt szakmai továbbképzésen

2012-02-24 15:36:42

A továbbképzés célja az UEFA "A" licenccel rendelkező edzők licenckártyájának megújítása

Hasznos tapasztalatokkal gazdagodott szakmai igazgatónk és U-15-ös csapatunk edzője!


A továbbképzés programja egy húsz kérdésből álló teszt kitöltésével kezdődött, majd Varga István tartott előadást a labdarúgás fejlődési irányairól. Az Edzőképző Központ vezető instruktora saját gondolatai mellett az UEFA technikai igazgatójaként januárban Telkibe látogató Andy Roxburgh előadásának anyagát is felhasználta a prezentációban.

A gyakorlati edzésmunkát ifj. Tajti József, a budapesti edzőképző központ instruktora tartotta, "Kondicionális kisjátékok" címmel. Délután Egervári Sándor, a válogatott szövetségi kapitánya az edzői etikáról tartott előadást, melynek végén reményét fejezte ki, hogy hamarosan Magyarországon is létrejöhet egy edzői etikai kódex. A folytatásban Csábi József szövetségi edző vette át a szót, ő a játékrendszert érintő vezető trendekről beszélt kollégáinak, felhasználva a válogatott tavalyi mérkőzéseinek tapasztalatait, valamint Andy Roxburgh januári előadásának néhány részletét. Az utolsó felszólaló Baranya István, az MLSZ Komárom-Esztergom megyei instruktora volt, aki a "Grassrootstól az akadémiákig" címmel tartott előadást az edzőknek.

A továbbképzést egy tesztvizsga zárta, amelynek sikeres teljesítése alapfeltétele az A-licencek megújításának. A továbbképzésen 146 A-diplomás hazai szakember vett részt, köztük Nyilasi Tibor, az MLSZ sportigazgatója, valamint a korábbi válogatott játékosok közül mások mellett Aranyos Imre, Csuhay József, Dzurják József, Kuttor Attila, Mucha József, Nyilas Elek, Híres Gábor, vagy Pásztor József.

Igazán értékes információkhoz jutottunk a szakmai nap során, ráadásul mindezt igazán neves előadóktól - köztük a magyar válogatott szövetségi kapitányától - hallhattuk - mondta Kádár Zsolt. A hasznos tapasztalatok mellett jó érzés találkozni az ország minden pontjáról érkező kollégákkal, akikkel a szünetekben jókat beszélgethettünk jelenlegi munkáinkról és természetesen az előadásokon hallottakról. Jó érzéssel tapasztaltuk, hogy a Sajóvölgye Focisuli munkáját ismerik és egyre jobban elismerik országos szinten is. Ez egy év - igaz kőkemény - munka után komoly elismerése egyesületünknek és a nálunk lelkiismeretesen dolgozó kollégáknak!


Megosztás a Facebook-on
1.jpg2.jpg3.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!