Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

SAJÓVÖLGYE KUPA 2012 Jó játék, harmadik helyezés!

2012-02-12 10:40:40

Nagyszerű hangulatú, magas színvonalú tornán harmadik helyezést ért el csapatunk!

Színvonalas eseményt rendeztünk meg a Putnoki Városi Sportcsarnokban 8 csapat részvételével.

A Torna precízen, pontosan zajlott le köszönhetően az SVF SE vezetőinek, szakembereinek! Kádár Zsolt szakmai igazgató, Sándor Zoltán koordinátor és Szabó István edző szervezőmunkájának köszönhetően mérkőzhettek meg a 2004-es születésű gyerekcsapatok az értékes, szép díjakért. Köszönet még a segítségért Knopp Richárd intézményi hálózatunk vezetőjének, Szakonyi Zsolt és Szkiba Gábor edzőkollégáknak! Legjobb visszajelzés a csapatvezetők elégedettsége, köszönő szavaik a torna után! Hasznos nap volt, megérte a sok előkészítő, szervező munkát!

Csapatunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott! A csoportmérkőzéseket meggyőző fölénnyel nyertük meg. Első mérkőzésünkön 3:0-ra győztünk az Ózdi FC ellen Bottlik Bernát mesterhármasával. Következő meccsünket a későbbi tornagyőztes Egri FC ellen vívtuk és magabiztosan 2:0 arányban nyertünk Leányvári Áron és Magyar Máté góljaival. A harmadik csoportmeccsünkön Hajdúnánás ellen szintén 2:0 Bottlik Bernát góljával és egy szöglet utáni öngóllal. Csoportelsőség kapott gól nélkül! Következett a keresztbejátszás ahol a Hajdúszoboszlóval találkoztunk. Küzdelmes mérkőzésen egy kavarodás utáni lepattanó labdát értékesített ellenfelünk és megőrizve előnyét jutott a döntőbe. Következett a bronzmérkőzés a szívós Rimaszombati csapat ellen. Nem sikerült gólt szereznünk pedig több ígéretes lehetőségünk is akadt így maradtak a büntetők. Az első kimaradt büntetőnk után Bottlik Bernát és Tiszóczki Martin értékesítette a lehetőségeit Tóth Balázs pedig két nagy bravúrt bemutatva eldöntötte a bronzérem sorsát! Nagy öröm megérdemelt siker, jó kis csapat! A mérkőzések során egységesek, szervezettek voltunk, több jó egyéni teljesítmény is akadt. Bottlik Bernát góljai és Gajda Botond lendületes bal oldali játéka külön elismerést érdemel de valamennyi játékosunk odatette magát amihez gratulálunk!

És nézzük kik harcolták ki ezt a szép sikert: Tóth Balázs (1), Bottlik Bernát (2), Keresztes Alex (3), Gajda Botond (4), Kórik Bence (5), Tiszóczki Martin (6), Magyar Máté (8), Keresztes Márk (9), Leányvári Áron (10), Blága Lili (11), Zsigrai Bálint (12), Réti Levente (13), Leányvári Kende (14). Zárójelben a játékosok mezszámai.

Szabó István a csapat edzője kitűnően felkészítette a srácokat, elévülhetetlen érdemei vannak a sikerben. És ezt nem feltétlenül csak az eredményben mérjük le hanem abban a fejlődésben ami folyamatosan tapasztalható mind egyénileg mind csapatszinten!

A Díjakat Negrutz Ágoston Úr a Sajóvölgye Focisuli elnöke adta át. A torna legjobbjainak járó különdíjak átadására felkértük a tornán jelenlévő Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót aki örömmel tett eleget kérésünknek! Köszönjük!

Fehér Gyula volt NB 1 - es játékvezető fogadta el meghívásunkat és vezette kollégájával a mérkőzéseket.

A SAJÓVÖLGYE KUPA 2012 végeredménye:
1. Egri FC
2. Hajdúszoboszló
3. Sajóvölgye Focisuli
4. Rimaszombat
5. Ózdi FC
6. Putnok VSE
7. Hajdúnánás
8. KBSC
A csapatok legjobbjai:
Egri FC Gyetván Márk
Hajdúszoboszló Rácz Donát
SVF SE Gajda Botond
Rimaszombat Virág Adrián
Ózdi FC Medve Balázs
Putnok VSE Ruszó Krisztián
Hajdúnánás Pálfi Csaba
KBSC Sándor Martin

A Torna Különdíjasai:
Legjobb kapus: Tóth Balázs SVF SE
Legjobb mezőnyjátékos: Szűcs Tamás Hajdúszoboszló
Gólkirály: Holló Gergő Egri FC
Legeredményesebb edző: Horváth Tamás Egri FC

Kapusunk Tóth Balázs végig nagyszerűen védett, mindössze egy gólt kapott egy lepattanó labda után! A bronzmeccsen 0:0 után büntetők döntöttek ahol Balázs kettőből kettőt hárított, hozzásegítve csapatunkat a bronzéremhez! Gratulálunk a tehetséges fiatalembernek, csak így tovább!

Megosztás a Facebook-on
svf kupa3.jpgsvf kupa4.jpgsvf kupa 10.jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!