Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Évet búcsúztatott a Sajóvölgye vezetősége és szakmai stábja!

2011-12-23 14:09:07

Elégedetten, ám nagy jövő évi célokat megfogalmazva mondott évzáró beszédet Kádár Zsolt és Negrutz Ágoston!

Tegnap este tartotta az év utolsó értekezletét Focisulink vezérkara és szakmai stábja, ahol minden edző és vezető tiszteletét tette. A vacsorával és ünnepek előtti koccintással egybekötött összejövetelt Kádár Zsolt szakmai igazgató nyitotta meg, aki előbb hosszabban összefoglalta a Sajóvölgye megalakulását és rendkívül gyors fejlődését, majd röviden kitért a jövő évi nagyszabású tervekre is. A Focisulink egyik "motorja" elmondta, hogy rendkívül büszke a február óta elért hihetetlen eredményekre és arra, hogy alig több mint fél év alatt, a semmiből indulva ma már szinte országosan elismerik az itt folyó munkát. Mind a kivételesen magas létszámú igazolt futballista, mind az eddigi elismerő visszhangok arra kötelezik a Sajóvölgye minden dolgozóját, hogy a jövő évben továbbra is odaadó és precíz munkát végezzenek, mert Kádár Zsolt szerint még csak út elején tart, az álmok megvalósítása!
Ezt a gondolatmenetet folytatta Negrutz Ágoston is, aki mindenkinek gratulált az eddigi munkájához majd a jövő évi célokat ismertette a stábbal. Nagyon fontos és mozgalmas új esztendő előtt áll Focisulink, amihez erőt és kitartást kívánt az elnök úr és hangsúlyozta, hogy az itt folyó munka már idén is hatalmas elismerést kapott, amit szeretne jövőre tovább fokozni.
A beszédek után elnöki pohárköszöntő következett, majd minden edző jutalmat kapott és egy jóízű vacsora kíséretében, a stáb elbúcsúztatta az idei sikeres évet.

Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
SAM_2734 (Large).JPGSAM_2755 (Large).JPGSAM_2725 (Large).JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!