Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Barna Imre úgy érzi, egyre több tehetséges gyerek kerülhet előtérbe csapatából!

2011-12-22 16:52:06

Nagy szorgalommal dolgoznak a 14évesek!

Nyár végén kezdte a munkát Barna Imre és örömteli, hogy egyre nagyobb létszám látogatja a szakember foglalkozásait. A Kazincbarcikán tréningező társaság tagjai az alázatos munkának köszönhetően biztató fejlődésen estek át, amiről edzőjük pár mondatban beszélt is honlapunknak.

-Mikor kezdte a munkát a srácokkal?
A nyár végén, augusztusban kezdtünk dolgozni. Nagyon lelkesek a gyerekek, öröm velük dolgozni. Van pár fiatalabb játékosom is, akik az idősebbekkel remekül megértik egymást és jó közösséget alkotnak.

-Milyen feladatokra helyezte idén a hangsúlyt?
Rengeteg technikai képzést kaptak a fiúk mivel nagy volt a lemaradásuk. Örömmel jelenthetem, hogy az elvégzett munka fokozatosan visszaköszön, fejlődnek a srácok és egy egységes, jó társaság állt össze a kezem alatt. 16-18 fővel dolgozok, úgyhogy a létszám is optimális a jó munkához!

-Van e olyan tehetség akire külön is felhívná a figyelmet?
Egyre több ügyes játékos kerül előtérbe, kiemelném Kőszegi Bencét, a kapusunkat, aki minden edzésen rész vett, nem hiányzott egyszer sem. Ha így folytatja a munkát, megítélésem szerint szép jövő előtt áll! A mezőnyjátékosok mindegyike nagyot fejlődött technikailag, egyre ügyesebben bánnak a labdával, külön kiemelni közülük azért nem akarok senkit, mert mindenki nagyot javult és egytől-egyig dicséretet érdemelnek! Örömteli, hogy a csapatom nagyon jó szellemű társaság, szeretik a játékot és alárendelnek ennek mindent az edzésen.

-Mik a jövő évi céljai, mit tart fontosnak a további fejlődés érdekében?
Reméljük a jövő évben a rendszeres versenyeztetésnek köszönhetően még látványosabb lesz a fiúk fejlődése. Szükség volna rá mindenképp, hogy éles meccs szituációkban edződjenek! Ezt tartom a jövő év legfontosabb feladatának!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!