Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Kócsi József a tapasztalatszerző félszezon után 6-8pontos javulást vár jövőre!

2011-12-20 22:27:33

Feljebb szeretne lépni a 9.helyről az U-15-ös csapat vezetőedzője!

Kócsi József az U-15-ös csapatunk edzője értékelte játékosai idei szereplését, amely során röviden kitért az egyéni mutatókra és a jövő évi célokra is. A mester elmondása szerint ez az év sok tapasztalattal gazdagította tanítványait és jövőre ezekkel felvértezve már komolyabb eredményeket akarnak megcélozni.

-Hogyan értékeled a csapat idei teljesítményét?
Nyáron alakult a csapat, nem igazán ismertük egymást, s az ellenfeleket sem. Szorgalmasan edzettek a fiúk, sok új dolgot megtanultak. Változó sikerrel vívtuk a mérkőzéseket. Három győzelem, egy döntetlen, hét vereség, 9. hely a tabellán. Úgy gondolom, hogy az őszi szezon a tapasztalatszerzés időszaka volt.

-Kit emelnél ki egyénileg és miért?
25 játékos kapott lehetőséget a 11 mérkőzésen. Dányi Dániel, Dányi József(1 gól), Fábián Bence(4 gól), Frecskó Tamás(6 gól), Lahó Gábor(2 gól), Marcis Marcell, Nestián Gergő, Farkas János a mérkőzések nagy részében pályán voltak, Kondás Norbert és Málik Mihály felváltva védték a kaput.
Rendszeres játéklehetőséget kapott még Bálint Zsolt(2 gól), Burger Máté(1 gól), Kovács Dániel(1 gól), Marján Márton, Ruszó Gábor, Gajdos Patrik.
Közülük Fábiánt és Frecskót emelném ki, akik végig egyenletes jó teljesítményt nyújtottak.

-Mely találkozókon voltál elégedett a csapattal?
A győztes meccseinkkel mindenképpen. Ózd ellen 0:2-ről fordítottunk 3:2-re úgy, hogy 11-est is hárítottunk a hajrában. Balmazújváros és a Gyulaháza ellen pedig végig sikerült kézben tartani a mérkőzés irányítását.

-Melyik meccsen maradt el a csapat a várakozástól?
A DVSC LA ellen elszenvedett vereség, ahol csak az első félidő közepéig voltunk képesek csapatként működni . A másik fájó pont a Mezőkövesd elleni döntetlen, ahol az utolsó 15 percben 3 gólos előnyünk elfogyott.
Ezen kívül több mérkőzésen súlyos egyéni hibákból kaptunk gólt.

-Mi az amiben javulást vársz a jövőben?
Egyéni és csapatszinten is fejlődést várok. Taktikai-technikai feladatok gyors, pontos megoldásában várom, mind védekezésben, mind támadásban.
Bízom benne, hogy sérüléséből felépülő Sándor Áron felkészülése zavartalan lesz,
valamint Juhász Kornél, Filkóházi Zsolt, Demeter Sándor, Szynal Jonatán, Kótai Jenő is helyet akar szerezni a csapatban.

-Hanyadik helyre várod a csapatot az idény végén?
Nem igazán akarok jósolni, azt viszont tudom, hogy az elvégzett munkának meg lesz a gyümölcse. Az őszi mérkőzéseken mindenki igyekezett legjobb tudását nyújtani, ez a 9. helyhez volt elég. Tavasszal a tapasztalatokkal a hátunk mögött, egy jó felkészüléssel 6-8 pontos javulást várok.

Befejezésül megköszönöm a csapat mellett dolgozó edzőkollégák Lipcsei Imre, Bányai Péter, Soltész Imre segítségét, valamint a club vezetőinek Kádár Zsolt, Sándor Zoltán, Mogyoródi Gábor, hogy jó körülmények között edzhettünk, s biztosították a versenyzési lehetőséget.
Kellemes ünnepeket kívánok.


Megosztás a Facebook-on
kocsi.jpgu-15 (Large).jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!