Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Szakmai igazgatónk a Puskás Akadémián járt

2011-12-18 22:05:09

A PFLA vezetői szakmai napokra hívták Kádár Zsoltot

Milyen apropója volt meghívásodnak?

Gellei Imre a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatója hívott meg az immár hagyományos szakmai napokra, melyet az akadémia partneregyesületeinek szakmai vezetőinek rendeznek meg. December 13-án és 14-én voltunk az akadémia vendégei.

Mi volt a konkrét célja a szakmai napoknak?

Nagyon tartalmas két napon vagyok túl. Jó volt újra feltöltődni kicsit a mindennapok feszített munkája mellett. A cél mindenképpen az, hogy a partneregyesületek igyekezzenek azokat a szakmai módszereket illetve azt a szellemiséget átültetni a helyi munkájukba amit a PFLA képvisel illetve alkalmaz.

Beszélj kicsit a programról, milyen szakmai tapasztalatokat gyüjtöttél?

Szőllősi György köszöntője után mely sok humorral tarkított volt következett a felcsúti akadémia bemutatása melyet Gellei Imre szakmai igazgató majd Kiss Zoltán kollégium igazgató tartott. Ezután Simon - Balla István tartott előadást a képességfejlesztésről. Ezután Horváth Péter koordinátor és ifj. Albert Flórián képzési igazgató tartott nagyon hasznos és tartalmas előadást a 6-14 éves korosztályok képzéséről, követelményeiről. Ezt követte Mitring István előadása a kapusok képzéséről majd ezt kint a pályán az akadémia növendékeivel be is mutatták. A nap zárásaként Dajka László a Real Tanodát mutatta be nekünk. Este kötetlenül folytatódott még a szakmai beszélgetés vacsora után a kollégákkal.
Második nap reggel Mészáros Lőrinc a PFLA elnöke köszöntötte a megjelenteket és adott hasznos tájékoztatást a további tervekről, elképzelésekről. Ezután ismét Horváth Péter és Ifj. Albert Flórián következett. Az akadémiai képzést mutatták be kiemelve a 4-3-3-as játékrendszert. Ezután az U-18 és U-19-es csapatok jáékosaival a gyakorlatban is bemutatták elképzeléseiket. Ebéd után Bartos Beáta pszichológus tartott előadást a személyiségfejlesztésről. Ezt követően Ifj. Tajti József operatív igazgató a képzési alapelvekről majd a scoutingról adott tájékoztatást és ezeket az alapelveket az U-15-ös csapattal be is mutatta nekünk. A rendezvényt Gellei Imre zárta be és kívánt nekünk kellemes ünnepeket és sikeres boldog új évet.
Azt gondolom a fentiekből kiderül, hogy igencsak hasznos tapasztalatokat szereztem melyet igyekszek a jövőben kollégáimnak átadni.

Első alkalommal képviselted Felcsúton a Sajóvölgye Focisulit. Milyen volt a fogadtatás?

Igy igaz, de amióta megálmodtuk ezt az egyesületet az akadémia vezetése élén Gellei Imre úrral végig biztatott, segített minket amit ezúton is szeretnék megköszönni. Fantasztikus számomra, hogy ezzel a nagyszerű edzői és támogatói csapattal ilyen rövid idő alatt milyen magas szinten nőttük ki magunkat, mennyire elismerik a munkánkat. Jó érzés volt, hogy többször is kiemelték a Sajóvölgye Focisulit és további együttműködésről biztosítottak minket. Természetesen tisztába vagyunk vele, hogy ezáltal még nagyobb a felelősség, még sok-sok hiányosságunk van amit az új évben tökéletesítenünk kell.
Eddig is nagyon sokat dolgoztunk céljaink elérése érdekében ez a jövőben sem lesz másként.

Mennyi pihenőt kapnak a játékosok?

December 16-ig tartottak az edzések. Az edzőkkel még tartunk egy évbúcsúztatót és mindenki jól megérdemelt pihenőjét töltheti. Január 10 és 20 között kezdenek a csapatok korosztályoktól függően.

Köszönöm a tájékoztatást.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!