Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Az U-15-ösök csapatkapitánya szerint a rövid idejük volt összeszokni, de így is voltak szép pillanatok!

2011-12-17 18:28:07

Fábián Bence hisz abban, hogy jövőre jobban fog szerepelni a csapata.

Hullámzó idényen van túl az U-15-ös csapatunk. A társaságnak viszonylag rövid ideje volt összerázódni, hiszen alig verbuválódtak össze, máris az NBII követelményeinek kellett megfelelniük. Több szép győzelem mellett, akadt pár olyan vereség is, amiben sokkal több volt, ám a csapat kapitánya már a jövőbe tekint és mindenképpen az előrelépést tűzte ki célul.

-Nagyon rövid idő alatt álltatok össze és máris az NBII-ben kellett helytállnotok. Mennyire sikerült ez megítélésed szerint?
Valóban nem volt sok időnk összerázódni, így ennek tükrében nem ítélem rossznak a teljesítményünket, viszont úgy gondolom jóval jobban is tudunk ennél játszani! Szeretnénk javulni a jövő évben.

-Milyen a közösség a csapaton belül,hogy érzed magad fiúk között mint csapatkapitány?
Nagyon jól érzem magam a csapatban és a hangulat is mindig jó az öltözőben. Ez egy jó társaság és megtiszteltetésnek veszem, hogy én lehet a kapitány!

-Hányadik hellyel lennétek elégedettek idény végére?
én mindenképp dobogós hellyel lennék elégedett és szerintem a csapatnak a többi része is így van ezzel! Persze ehhez sokat kell dolgoznunk és javulnunk a jövőben.

-Melyik meccs számodra a legemlékezetesebb?
Számomra a Gyulaháza elleni meccs a legemlékezetesebb, ahol egy nagyon erős csapatot győztünk le, jó játékkal, teljesen megérdemelten.

-Hogyan értékelnéd saját teljesítményedet és van e olyan játékostársad akinek a produkcióját kiemelnéd?
Saját teljesítményemet jónak értékelem. Középpályás létemre 4 gólt rúgtam és több gólpasszom is volt, de persze tudtam volna jobban is teljesíteni. A csapatban több jó teljesítmény is akadt, egyet kiemelni nehéz lenne.

-Mit vársz a jövő évtől és szerinted miben kell fejlődnie a csapatnak a tavaszi idényre?
A helyzetkihasználásban mindenképpen fejlődni kell és nem szabad ennyi könnyű gólt kapnunk, mert ez nagyon sok meccsünket nehezítette meg idén. Jövőre jobb teljesítményben reménykedek és szerintem minél többet dolgozunk együtt, annál jobbak leszünk. A téli szünetet pihenéssel töltöm és szeretnék minden edzőnek, vezetőnek, szülőnek és játékostársamnak Kellemes Ünnepeket kívánni!

Megosztás a Facebook-on
Fábián Bence

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!