Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Minden fronton remek évet zárt Koszta Péter!

2011-12-16 14:57:08

Az U-11-es csapatunk edzője szerint sok ígéretes tehetség erősíti csapatát!

Sikeres idény van Koszta Péter háta mögött, aki mindkét csapatával sikert sikerre halmozott 2011-ben. A szakember csütörtökön vezényelte le az utolsó edzését az évben és adott rövid évértékelést honlapunknak.

-Igazán jó évet zártál, hiszen a Putnok edzőjeként nagy előnnyel teleltek az első helyen és a kupában is nagyot meneteltetek, a Sajóvölgye U-11-es csapatával pedig ugyancsak jó eredményeket értetek el a korosztályos tornákon. Hogyan értékeled az idei évedet?

Ez a félév valóban mindkét csapatommal jól sikerült, a Putnok VSE 8 ponttal vezeti a bajnokságot, a Magyar Kupában pedig a Paks elbúcsúztatása után a nyolc közé jutásért estünk ki a Kaposvár csapatával szemben. A Sajóvölgye Focisuli U11-es csapatával ebben a félévben szép sikereket értünk el és úgy érzem a srácok napról napra fejlődnek.

-Mennyire vagy elégedett a gyerekek ez évi teljesítményével, esetleg van e amiben elmarasztalnád őket?
Nagyon elégedett vagyok velük, nem szeretném és nem is tudnám őket semmiben elmarasztalni.

-Emelnél e ki valakit egyénileg is a csapatból?
Nagyon sok tehetséges labdarúgónk van, akik ha továbbra is komolyan veszik a munkát szép jövő előtt állnak. Külön kiemelni egyikőjüket sem szeretném, korainak tartom ezt az ő korukban.

-Mi az amire nagy hangsúlyt akarsz fektetni a jövő évben, avagy miben kell feltétlen fejlődnie a gyerekeknek?
Továbbra is a technika tökéletesítésére helyezem a hangsúlyt. A következő időszakban a technikai elemek gyorsabb végrehajtását próbálom elérni.

- Végezetül, hogyan töltöd a téli pihenőt és hogyan engedted el csapatodat az ünnepekre?
Csütörtökön volt az utolsó edzésünk, ahol a szülők és a gyerekek játszottak egymás ellen jó hangulatú meccseket. A felkészülést januárban kezdjük Zimányi Ádám kollégámmal, aki sokat segített nekem, ugyanis ebben a félévben az „A” licensz tanfolyam miatt sokszor hiányoztam. Szerencsére december elején megszereztem ezt a képesítést is.
Végezetül mindenkinek Kellemes Ünnepeket szeretnék kívánni és köszönöm a segítséget minden edzőkollégámnak és vezetőnek.Közülük külön is szeretnék köszönetet mondani Sándor Zoltánnak és Kádár Zsoltnak, akik ha elfoglaltságunk volt helyettesítettek minket.


Megosztás a Facebook-on
kosztapeter-450x300 (Large).jpg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!