Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Újabb nagyszerű szereplés a 2004-es korosztálytól!

2011-12-11 11:54:00

Csapatunk ezüstérmet szerzett a magas színvonalú hajdúnánási tornán!

Hétvégén Hajdúnánáson szerepelt a 2004-es csapatunk, ahol 11 csapat társaságában indultak harcba a srácok. Olyan neves résztvevők emelték a torna rangját, mint az Olasz Focisuli, Loki Focisuli vagy a Nyírsuli csapata.
A küzdelmek 3 csoportba kezdődtek és már ekkor nagy jelentősége volt minden meccsnek ugyanis csupán a csoportok első helyezettjei jutottak tovább és szállhattak harcba az érmekért. Örömteli, hogy csapatunk minden csoportmeccsét megnyerte és bejutott ezzel a legjobb háromba, ahol körmérkőzésekkel dőlt el a helyezések sorsa. Előbb a nagynevű Loki Focisuli gárdája következett, akik ellen gól nélküli döntetlent értünk el, majd a későbbi győztes Hajdúszoboszló ellen is 0-0-ra végeztünk. Ez azt jelentette, hogy a gyerekek a második helyet szerezték meg, mivel a Szoboszló két góllal jobbnak bizonyult a Lokinál. A veretlenül megvívott tornán egy gólra voltunk az aranytól, de Szabó István csapatát így is maximális dicséret illeti meg.

Szabó István: Nagyon örülök ennek a tornának, amelyen olyan csapatok vettek részt akikkel még nem volt alkalmunk megküzdeni. Ezen színvonalas csapatok ellen is sikerült maximálisan helyt állnunk. Örülök neki, hogy a küzdelmek során sikerült visszalátnom, azokat a játékelemeket amelyeket az edzéseken kértem a játékosaimtól.

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!