Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-13-as Megyei I . oszt. bajnoki: Emőd SE - Sajóvölgye Focisuli 'B' 7-2 (4-2)

2011-11-28 22:31:04

A második félidőben nem tudott újítani, így vereséget szenvedett csapatunk!

Sajóvölgye 'B': Nagy Gergely - Kelemen Zsolt (Hudi Máté, Sándor Bence), Bodnár Martin, Dudás Dávid, Lőrincz Gábor - Nagy Dávid, Antal Ignác (Harangozó Dávid), Horváth Gergő (Soltész Ábel), Sivák Dániel (Szőke László) - Váradi Attila, Gulyás Kristóf (Szabó Máté)
Edző: Soltész Imre

Az őszi szezon utolsó mérkőzésén hideg időben és kissé göröngyös pályán kezdődött a mérkőzés. Csapatunk lépett fel támadólag, ami egyből egy gyors gólt eredményezett. A hazaiak egy egyéni hiba után egyenlítettek, ám nem sokkal később már újra nálunk volt az előny egy szép kontratámadás végén. A félidő vége felé aztán több egyéni hiba következtében hamar megfordult az állás és az utolsó pillatokban pedig egy szerencsétlen öngóllal már két gólosra nőtt a hazai előny.
A szünet ezúttal nem hozott fordulatot, a második játékrészt is a hazaiak folytatták jobban, többet támadtak és uralták a mérkőzést, ami újabb gólokban is megmutatkozott. A mérkőzés összképét tekintve elmondható, hogy megérdemelt hazai győzelem született.

Soltész Imre: Megérdemelt , bár kissé túlzott gólkülönbségű a hazai győzelem. A tavaszi szezonra folytatni kell a csapatépítést és felkészítést a
korcsoportos megyei bajnokságra.

jók:Dudás Dávid, Bodnár Martin, Nagy Dávid, Gulyás Kristóf, Sivák
Dániel, Váradi Attila

Megosztás a Facebook-on
U-13 Speter (Large).jpeg

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!