Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Mindkét korosztályban a Sajóvölgye diadalmaskodott a mai teremtornán!

2011-11-28 10:12:51

Újabb két kupagyőzelem az Irinyiben!

Két korosztály küzdelmei (2003-as és 2005-ös) zajlottak a mai nap Kazincbarcikán az Irinyi sportcsarnokban. Mindkét sorozatban két csapattal képviseltette magát Focisulink és csapataink nagyszerű sikereket értek el.
A 2003-as korosztályban 5 csapat indult neki a napnak. A Sajóvölgye és a KBSC két gárdával és az Edelény küzdött meg a helyezésekért. A tornát remek játékkal a Sajóvölgye 'A' csapata nyerte, akik nagy harcot vívtak a Kazincbarcikával az aranyért. Csapatunkból került ki a gólkirály is Huszák Milán személyében, aki 12találattal utasította maga mögé a többi gólvágót. Szabó István csapata tehát mindjárt az első teremtornáján győzelemmel kezdett ami remek előjel és egyben nagyszerű felkészülési lehetőség volt a közelgő rangos Hajdúnánási torna előtt.
A 2005-ösök érmeiért a Sajóvölgye és a KBSC két-két csapata szállt harcba, akik nagy csatákat és szoros meccseket vívtak egymással. Örömteli, hogy fiataljaink itt is győzedelmeskedtek, kiérdemelve ezzel a dobogó első két fokát. Győztes csapatunk legyőzte a KBSC mindkét csapatát és döntetlent játszott a 'B' csapatunkkal, akik ugyancsak veretlenül lettek ezüstérmesek. Zabos Attila csapatai tehát remek estét zártak, a mester pedig Gere Dániel, Ruszó Krisztián, Dobrosi Attila és Lukács Kristóf játékát emelte ki és jutalmazta különdíjjal. Egy nap két aranyérem tehát a mai mérleg, csapatainkat minden dicséret megilleti.
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
SAM_2488 (Large) (2).JPGSAM_2493 (Large) (2).JPGSAM_2519 (Large) (2).JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!