Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-13-as Megyei I . oszt. bajnoki: Edelény - Sajóvölgye 'B' 4-0 (2-0)

2011-11-18 11:16:30

Ezúttal vereséget szenvedett 'B' csapatunk!

Sajóvölgye 'B': Nagy Gergely - Sándor Bence (Szabó Máté), Dudás Dávid, Csabai Máté (Márián Dániel), Lőrincz Gábor - Antal Ignác, Nagy Dávid, Sivák Dánie (Szőke László), Váradi Attila - Gulyás Kristóf (Hudi Máté), Horváth Gergő

Fagyos időben és hangulatban fogadták csapatunkat a hazaiak, akikkel egy elmaradt meccs pótlása volt napirenden. A mérkőzés hazai fölénnyel indult, de hamar kiegyenlítetté vált a találkozó és mindkét kapu előtt adódtak veszélyes helyzetek. Kapusunk Nagy Gergely több szép védéssel is segítette a mieinket, ám két jól eltalált lövésre így sem volt ellenszere a jól védő kapusunknak. Mivel csapatunk támadói nem tudták kihasználni a kínálkozó helyzeteket, a félidő 2-0-ás hazai vezetéssel zárult.
A második játékrészben aztán fokozódott a hazai nyomás és látható volt, hogy a mieink ezen a napon már nem tudnak újítani. Két kapu előtti kavarodás után is gólt kaptunk, ami megpecsételte a sorsunkat. A csapat sokáig partiban volt, ám a helyzetek kihasználásában javulni kell a jövőben.

Soltész Imre: Véleményem szerint a gólkülönbség kissé túlzott a játék képéhez viszonyítva ,de egyértelműen megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat.

Megosztás a Facebook-on
u-13-as

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!