Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-13: Rangadóhoz méltó csata és pontosztozkodás Múcsonyban!

2011-11-05 20:58:07

SVF SE - Nyírsuli 3-3 (2-3)

SVF SE: Albók (Márián) - Nazareczki, Ruszó B., Dudás, Czagány, Pogonyi D., Hauberger (Horváth G.), Lázár, Putnoki (Csabai), Tóth J. (Vécsei), Csóti (Csopa)
Edző Kovács Roland, Béres Csaba

Újabb rangadó következett a 13éveseknek Múcsonyban, aki azzal a tudattal léphettek pályára ma, hogy győzelem esetén jó eséllyel az első helyen telelnek. A mérkőzés egy perces gyász szünettel kezdődött, az egyetlen magyar aranylabdás Albert Flórián emlékének adózva.
Ezt követően útjára indult a labda és egyből egy hideg zuhany, vagyis egy vendég gól következett. A lesgyanús helyzetből kilépő Anda a bal felső sarokba vágta a labdát és szerezte meg a vezetést sajátjainak az első percben. Csapatunkat némileg megfogta a korai gól, ám szép lassan éledezni kezdtünk és mezőnyfölény, majd pár elpuskázott lehetőség következett. Már már érett az egyenlítés amikor egy labdavesztés után, villámgyors kontrát indított a vendégcsapat és Viszokai kíméletlen befejezőnek bizonyult, kettőre növelve ezzel a nyiregyiek előnyét. A mieink nem igazán találták a játékukat és az első félidő ezen szakaszában, úgy tűnt ma nem terem babér számunkra. Ám egy szabadrúgás után Pogonyi Dominik gyönyörűen csavart a bal felsőbe és máris újra nyílttá vált a küzdelem. A nagy csata a félidőig még két gólt hozott, egyet a vendég, egyet a hazai oldalon. Először a nagyon tehetséges Stratosta talált be a szabolcsiaktól, ám nem sokkal később a mi Ruszó Bencénk lőtt bombagólt szabadrúgásból, kipókhálózva a jobb felsőt és újra egy gólosra csökkentve a hátrányt. A játékrész krónikájához tartozik még, h Albók hárított egy vendégbüntetőt, ami nagyon fontos volt a meccs végkimenetelét illetően.
A második játékrészben aztán csapatunk egyértelmű fölénybe került és jól látható volt, hogy a vendégek érezve a nyomást, egyre inkább az eredmény tartására törekedtek. A mieink több ígéretes támadást is vezettek ami sokáig nem hozott eredményt. Vagy valamelyik vendégvédő lába vagy Lázár lövésénél a kapufa segítette ki a Nyírsulit, amely sokáig sikeresen őrizte az egy gólos előnyét. A mérkőzés vége felé aztán az előrehúzódó Ruszó Bence került ismét lövőhelyzetbe és erős lövését a vendégek kapusa nem tudta kiütni, így csapatunk egalizált. A hajrában aztán további hazai rohamok, egy hazai kiállítás és egy elhibázott Sajóvölgye meccslabda következett, ám az eredményt már nem változott, így igazságosnak mondható pontosztozkodás született a rangadón. Egy kis szerencsével és kicsit pontosabb játékkal ez a meccs nyerhető lett volna!

G: Ruszó (2), Pogonyi ill Anda, Viszokai, Stratoska

Kovács Roland: A meccs elején bealudtunk és nem találtunk a játékunkat, ám csapatom küzdőszellemével megérdemelten hozta vissza az egyik pontot.
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
támadásbanRuszó szabadrúgásgóljaAz egyenlítés pillanatai

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!