Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Örömteli siker, a nívós nemzetközi tornán!

2011-10-23 21:31:40

Szabó István vezetésével, Szlovákiában lett kupagyőztes a 2003-as csapatunk!

7 szlovák csapat és a Sajóvölgye Focisuli szállt harcba szombat reggel Rimaszombaton a helyezésekért. A gyerekek nagy várakozással tekintettek a torna elé, ugyanis eddig még sosem vettek részt keresztpályás mérkőzéseken, ráadásul ezúttal szlovák együttesek ellen kellett megmérkőzniük. Nyugodt szívvel kijelenthető, h a gárda jelesre vizsgázott, ugyanis előbb megnyerte saját négyes csoportját, majd az elődöntőben imponáló magabiztossággal lépte le a döntőről hiába álmodozó Hinustia csapatát.
A fináléban aztán az egyszer már legyőzött Rimaszombat csapatával találkoztunk, akik remek erőt képviseltek és mindezek mellett hazai környezetben is játszhattak. A srácok nagy csatában végül büntetőkkel múlták felül a szlovák riválist és szereztek nagy bravúrral aranyérmet. Nagyszerű siker ez, hatalmas gratuláció jár a fiataloknak!

Eredmények:
Sajóvölgye - Rimaszombat 1-0
Sajóvölgye - Badin 5-1
Sajóvölgye - Besztercebánya 1-1

Elődöntőben: Sajóvölgye - Hinustia 6-0

Döntőben: Sajóvölgye - Rimaszombat 0-0 büntetőkkel: 4-3

Szabó István: Keresztpályás mérkőzést még nem játszottunk ezzel a korosztállyal és nagyon jól sikerült a bemutatkozás, az első tornán! Megismerhettük a szlovák mentalitást! Mindenki hozzátett valamit a tornagyőzelemhez, igazi csapatmunka volt! Gratulálok csapatomnak!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!