Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U-13: Fantasztikus csata a forduló rangadóján.

2011-10-23 00:56:56

A fiúk 1 pontot szereztek, ám több helyzetet dolgoztak ki az eddig hibátlan Hajdúböszörmény ellen.

SVF SE: Albók (Márián) - Nazareczki, Ruszó, Dudás, Czagány, Pogonyi, Hauberger, Lázár, Putnoki (Vécsei), Tóth J.(Csopa, Horváth), Csóti (Csabai)

Gól: Lázár (2), Pogonyi

Nagy iramban és hazai fölényben indult a listavezető és az eddig pontot sem vesztő vendégek küzdelme. Csapatunk mezőnyben egyértelműen többet birtokolta a labdát és többször teremtett veszélyt a vendégkapu előtt, ám a jól záró böszörményi védelem állta a sarat.
Sőt mi több egy remek kontra végén a hajdúságiak a vezetést is megszerezték. A kapott gól után még inkább rákapcsolt csapatunk és 3-4 hatalmas ziccert is kialakított, ám ezeket rendre elpuskázták. A futball örök törvényei pedig ismét érvényre jutottak: A kihagyott helyzetekre a vendégek újabb góllal válaszoltak, így pedig a jó játék ellenére is 2 gólos hátrányba kerültünk a szünetre.
A második játékrészben csapatunk továbbra is támadólag lépett fel, ám ezúttal az első adandó helyzetünket gólra váltottuk: egy remek kiugratás végén Lázár higgadtan lőtt a vendégek kapujába, visszahozva ezzel a reményeket. Két perccel később ugyancsak Lázár volt jókor jó helyen és ezúttal is könyörtelen befejezőnek bizonyult, csapatunk pedig egyenlített. Ekkor úgy tűnt újabb hazai gólok következnek, ám egy gyors Böszörmény kontra büntetőt eredményezett és máris újra a vendégek vezettek. A fiúk lelkesedése azonban továbbra sem lankadt, Pogonyi pedig gondoskodott arról, hogy a jó játék ne maradjon eredmény nélkül. Egy előre ívelt labdára erőszakosan lecsapott támadónk és a becsúszó védők lábai között a kapu közepébe továbbított, beállítva ezzel a 3-3-as végeredményt.
A fordulatokban és izgalmakban gazdag mérkőzés igazolta a két csapat erejét, ám nyugodt szívvel kijelenthető, hogy a mieink a helyzetek alapján közelebb álltak a győzelmekhez.

Béres Csaba: Az első félidőben szerencsétlen körülmények között 2 gólos hátrányba kerültünk, azonban a 2. játékrészben hatalmas küzdelemben akár még a győzelmet is megszerezhettük volna.

Szép volt fiúk!!!
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
SAM_1835.JPGSAM_1860.JPGSAM_1869.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!