Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

U15 kiegyenlített mérkőzés, 2 gólos vereség!

2011-10-23 00:23:19

Csapatunk gyenge napot fogott ki és nem szerzett pontot.

SVF SE: Kondás (Málik) - Marczis (Kótai), Dányi J., Dányi D., Farkas J. (Marján), Sándor (Burger), Nestián (Kovács D.), Fábián, Frecskó, Lahó (Filkóházi), Ruszó (Gajdos)

Edző: Kócsi József, Bányai Péter

Gól: Kovács D.


Győzelmi reményekkel vágtak neki 15 éveseink a mai fordulónak. A fiúk jobban is kezdték a meccset mint a vendégek, ám 2-3 kihagyott lehetőséget leszámítva, nem igazán sikerült kapura is veszélyes játékkal előrukkolni. Tetézte a gondokat, hogy az első félidő utolsó percében a vendégek váratlanul megszerezték a vezetést, így hátrányban kezdtük a pihenőt. A második játékrész sem folytatódott jobban, a srácok pontatlanul futballoztak, hátul pedig szellősen védekeztünk, amit két potyaízű vendéggól nyomatékosított. 3 gólos hátrányban aztán csapatunk némileg beszorította ellenfelét és előbb egy nagy kapufát lőttünk, majd pedig a becsületgólt is megszereztük. A csereként beálló Kovács kapott jó labdát a jobb oldalon és külsővel kilőtte a hosszú sarkot, kozmetikázva ezzel az eredményt. Az utolsó percekben azonban már nem sikerült közelebb kerülnünk a vendégekhez, így megérdemelten nyert a Hajdúböszörmény.

Kócsi József: Csapatom nem tudta megismételni az elmúlt 2 hét egységes és eredményes futballját, így megérdemelt a vendéggyőzelem. A fiúktól javulást várok a következő bajnokira.
Tovább a galériába >>

Megosztás a Facebook-on
SAM_1786.JPGSAM_1809.JPGSAM_1820.JPG

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!