Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Szakmai nap

2017-11-15 10:04:17
Szakmai nap

Megtartotta klubunk az 1. Sajóvölgye Regionális Szakmai napot az Elek Ákos Utánpótlás Központban.


A Tegnapi napon "1, Sajóvölgye Regionális szakmai nap" címmel edzői konferenciát szervezett Kádár Zsolt sportigazgató Putnokon az Elek Ákos Utánpótlás Központban.
A résztvevők az együttműködő négy klub edzői, szakemberei. Örömteli, hogy szinte teljes létszámmal megjelentek a kollégák mind a KBSC mind a Putnok FC, mind a Sajóvölgye Focisuli és a Bánhorváti SE képviseletében!
Tartalmas napnak lehettek részesei a kollégák. Délelőtt két bajnoki mérkőzést tekinthettek meg - U 17: SVF - KBSC 5:1, U 19: SVF - KBSC 0:3.
Délután 14 órától a klubszobában elméleti foglalkozások következtek. Kádár Zsolt nyitotta meg a programot, köszöntötte a jelenlévőket, felvázolta az előttünk álló célokat, feladatokat. Őt követte a délelőtti mérkőzéseket játszó kollégák beszámolója a tapasztaltakról. Kőrösi Gábor, Zabos Attila, Kálmán Vilmos és Koleszár György osztotta meg gondolatait a hallgatósággal. Ezután Vitelki Zoltán a KBSC NB II - es felnőtt csapatának vezetőedzőjének prezentációja következett. Először a Matchmeeteng nevű edzéstervező programot mutatta be - amit januártól kötelezően minden edzőnek használnia kell munkájához - majd bemutatta az NB II - es csapat munkáját, egészen a nyári keretkialakítástól az eddig lejátszott mérkőzésekig. Megismerhettük Vitelki Zoltán hitvallását, filozófiáját a futballról, betekintést nyerhettek a kollégák a heti edzésterhelésbe, mérkőzések elemzésébe és még sok-sok hasznos információt osztott meg a vezetőedző a hallgatósággal. Őt követte Koleszár György UP. szakmai igazgató aki elmondta tapasztalatait az eddigi időszakról mind a KBSC-nél mind a Sajóvölgyénél. Sok dicsérő szó hangzott el, de felhívta a figyelmet jó néhány hiányosságra is amin javítani kell a jövőben.
Összességében mindenki feltöltődve távozott, hasznos nap volt! Ezeket a szakmai konferenciákat különböző előadókkal a vezetők 2018-ban is több alkalommal meg kívánják rendezni. Reméljük mindez a gyerekek fejlődésében fog kamatozni elsősorban!

Képek a részletekben.

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!