Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

"A Sajóvölgye csapata úgy néz ki, ahogy egy u14-nek ki kell néznie..."

2017-10-30 10:15:31
"A Sajóvölgye csapata úgy néz ki, ahogy egy u14-nek ki kell néznie..."

Példaértékű Székely Károlynak az Eger U 14-es csapatának a nyilatkozata!
Köszönjük és sok sikert, kitartást kívánunk munkájához!


Székely Károly:

Már második hete, hogy nem tudunk sem rendesen edzeni sem egészségesen felállni a mérkőzéseken mert mindig van annyi egyéb program a gyerekeknek, hogy elfogy az erő a figyelem a motiváció. A csapat 5 kisebb korú gyerekkel és két olyan játékossal, aki tegnap az oltástól még lázasan feküdt, állt fel. Nem is tudtunk méltó partnerei lenni a Sajóvölgye csapatának, pedig ők a legnagyobb ellenfelek ő ellenük lehet a legélesebb meccset játszani, pedig ott vannak a legjobb edző kollégáim (Barátok) mint ellenfelek és ezért is szeretek ott játszani! Ott mindig harakiri meccset játszottunk eddig!
A Sajóvölgye csapata úgy néz ki ahogy egy u14-nek ki kell néznie bárhol az Eu-ban létszám - felépítés - felszerelés - akarat -játékosság - gólra törés - bátor párharcok - és előre! Gratulálok Nekik! ezt kellene látni minden megyei up csapat edzőjének vezetőjének és up játékosának! Ez nem a Bayern München de mégis úgy néz ki mint profi felnőtt csapat. Ide kell eljutni!
A meccsen kicsik voltunk a párharcokban, lassúak a versenyfutásban, félénkek az ütközetekben. Az eredmény nem szégyen hanem keserű igazság ami a mi.-ben elég itt nem elégséges.
Van hova fejlődni de ehhez edzeni, dolgozni kell. Köszönöm Duró Zsombinak hogy jött és fájdalommal is játszott Bozó és Hammer a lázas ágyból jött el. Sajnálom hogy tegnap ennyire futotta erőnkből.


Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!