Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Nagyarányú győzelmek születtek a KBSC FC elleni mérkőzéseken.

2017-10-21 16:27:27
Nagyarányú győzelmek születtek a KBSC FC elleni mérkőzéseken.

Ismét nagyarányú győzelemet aratott az U14-es és U15-ös csapat a Kazincbarcika csapatai ellen szombaton délelőtt Putnokon.


U14 KBSC FC - SVF 2:7

Keresztes M. - Nagy R. - Bottlik B. (Lázók D.) - Berta K. - Toma G.(Petrik G.) - Szabó Dózsa Sz. (Hegedűs M.). - Marok Á.- Kótai Á. - Sipos Á.(Keresztes A.)- Sándor M.(Kótai A.) - Kozák D.

Gólszerzők: Berta K. (4); Sándor M. (2), Toma G.

SVF - Szabó István:"Örülök neki, hogy mindenkinek játéklehetőséget adtam és az eredmény önmagáért beszél. Gratulálok a csapatnak!

KBSC FC - Harnócz Róbert:" Először is szeretnék gratulálni a Sajóvölgyének, az első félidőben sajnos nem azt játszottuk amit megbeszéltünk, a második félidőben úgy gondolom megnyertük a mérkőzést 2-1-re, de az első félidőben addigra már sajnos elúszott a meccs."U15 KBSC FC - SVF 0:6

Lázár G. - Viktor Á. - Berta P. - Szlifka M. - Süttő Sz. (Dányi A.) - Berki Z. (Borisz Cs.) - Palóczky D.- Kassai P.- Borai Sz. - Jakab N.

Gólszerzők: Jakab N.(4), Borai Sz.; Palóczky D.

SVF - Sándor Zoltán:"Megnehezítette a dolgunkat a Barcika, önmagukhoz képest nagyon jól játszottak, nagyon szervezetten, de hittünk önmagunkban és sikerült felőrölni őket és a második félidőben ezért már sokkal könnyebb dolgunk volt."

KBSC FC - Divinszki József:" Először is gratulálok a hazai csapatnak, megérdemelten nyertek, úgy gondolom az első félidő az rendben volt, szervezetten védekeztünk, de sajnos a labdabirtoklásunk az kevés volt ahhoz, hogy támadásokat tudjunk vezetni és a második félidőre el is fáradtunk és nem tudtunk cserélni úgyhogy teljesen megérdemelt győzelem született.

További részletek >>>

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!