Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Ismét 100%-os hétvége

2017-04-03 12:46:27
Ismét 100%-os hétvége

Mint arról már beszámoltunk U14-es csapatunk nagyszerű győzelmet aratott az NB2 Északi csoport bajnokságának "rangadóján" a Mezőkövesd ellen. De nem csak ők jártak a győzelem útján a hétvégén, hiszen győztes meccseket vívtak az U15, U17 és az U19-esek is, így minden nagypályás csapatunk 3 ponttal gazdagodott a hétvégén.

U15:

U15-ös korosztályunk szintén fantasztikusan szerepel a bajnokságban, egyetlen kisiklástól eltekintve valamennyi mérkőzésünket megnyertük. És tesszük ezt látványosan, egységesen, jól játszva! Mi sem bizonyítja ezt jobban mintsem az a tény, hogy néhány héttel ezelőtt a csoport rangadóján Putnokon 7:1 arányban győztük le az Egri FC csapatát, vagy az ahogy a szombati meccsen két gólos hátrányból, higgadt, nyugodt játékkal 6 gólt szerezve bizonyultunk jobbnak ellenfelünknél. Jelenleg 7 ponttal vezetjük a bajnokságot, amennyiben nagy hibát nem követnek el a srácok azt gondolom bajnok csapatot ünnepelhetünk bennük hamarosan. De azért ne szaladjunk még ennyire előre. Ezek közül a srácok közül is többen vannak akik a klub megalakulásától (2011) velünk vannak, hisznek bennünk, edzenek szorgalmasan. Többen menet közben kerültek hozzánk. A nyáron Szabó István kapta meg a csapatot és a vele járó feladatot, Gyapi bácsi elszántságát, fociszeretetét ismerve tudva levő volt, hogy eredményes gárda fog formálódni a keze alatt (ne feledjük a klub történetének első és eddig egyetlen NB1-be jutását is ő harcolta ki az 1998-as korosztállyal). Szerencsére most sem kellett csalatkoznunk, az őszi szezont 100%-os teljesítménnyel zártuk az élen. Tavasszal is sorra nyerjük a meccseket, egyetlen apró vereség csúszott be Balmazújvárosban, dehát ez mindenki életében előfordul. Szombaton is bebizonyították a fiúk, hogy igazi csapatot alkotnak. Talán még az U14-es csapat győzelmét ünnepelve, talán a meccs előtti Puskás Öcsi bácsiról szóló megemlékezés hatására, de kicsit bealudtunk az elején. A 14. percben már 0:2 volt az eredmény. Ezután sebességet váltottunk és még az első félidőben Tóth Ákos és Tóth Csaba (aki mellesleg a csoport gólkirálya 35 találattal) góljaival egalizáltuk az eredményt, (2:2). A második félidőben pedig egyértelműsítettük ki a jobb csapat. Kozma Dávid, Proczner Krisztofer, Szegedi Péter majd végül Váradi Armand találataival 6:2 arányban megnyertük a mérkőzést.
Gratulálunk csak így tovább srácok!

SVF - Mezőkövesd-Zsóry 6:2 (2:2)
SVF: Fürjes (Gál) - Horbász, Tóth Á, Magyar, Seres, Proczner (Kovács A), Szegedi, Sándor B, Szabó D (Kozma), Tóth Cs (Almási), Váradi.
Edző: Szabó István
Gólszerzők: Tóth Á, Tóth Cs, Kozma, Proczner, Szegedi, Váradi.


U19:
Gyengébb első félidő után a másodikban szép gólokat szerezve diadalmaskodott csapatunk Tiszaújvárosban.

Tiszaújváros - SVF 1:6 (0:1)
SVF: Némedi (Elek) - Lovasi, Leskó, Takács, Márton - Molnár (Palkó), Mikló - Botos (Orosz), Pogonyi (Dudás), Tóth - Filkóházi
Edző: Kádár Zsolt
Gólszerzők: Filkóházi (3), Botos, Tóth, Mikló


U17:
Csapatunk jól játszva nyert a rangadón (a harmadik helyezett fogadta a negyediket) úgy, hogy néhány gól még a srácok lábában maradt.

SVF: Galambvári (Demcsik) - Szilágyi, Puda, Makónyi, Horváth I (Juhász), Molnár D, Bóna (Majoros), Veréb, Jobbik, Kaczur J, Tornai (Figeczki)
Edző: Zabos Attila
Gólszerzők: Tornai, Molnár Dávid

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!