Együttműködő partnereink:

DVTK

KBSC

Putnok FC

Bánhorváti SE

pfla.hu
Sajóvölgye Focisuli
együttműködő partnerének,
a Puskás Akadémia
hivatalos honlapja


A JÁTSZI FOCI
a Sajóvölgye Focisuli tehetségkutató és tömegsport tagozataként működő mozgalom.
Fontos tudnivalók: link


hotellukacs.hu
Hotel Lukács

HÍREK

Múcsony település képviselő testülete kihelyezett testületi ülést tartott egyesületünk meghívására a sportpályán

2015-11-06 21:51:10
Múcsony település képviselő testülete kihelyezett testületi ülést tartott egyesületünk meghívására a sportpályán

Egyetlen napirendi pont került napirendere, mégpedig Múcsony önkormányzatának és a Sajóvölgye Focisulinak az együttműködése, az egyesület megismertetése, közös célok és feladatok.

Viszlai Viktor polgármester nyitotta meg az ülést, köszöntötte az egybegyűlteket. Negrutz Ágoston klubunk elnöke köszöntő beszédében megköszönte az önkormányzat támogatását és pozitív hozzáállását. Ezután egyesületünk megalakulásakor készült kisfilm került levetítésre. Kádár Zsolt szakmai igazgató egy prezentáció keretében mutatta be jelenleg, hogyan épül fel az egyesület, miket sikerült megvalósítani az elmúlt évek során. A tisztelt képviselők részéről több pozitív észrevétel és néhány jogos kritika is elhangzott. Az egyesület és az önkormányzat vezetői átbeszélték a jövő feladatait, mindenki egyértelmű célként tűzte ki a Focisuli további zavartalan működését segítve ezzel a gyerekek fejlődését.
Ezúton is köszönetünket fejezzük ki Viszlai Viktor polgármester úrnak és a település képviselő testületének a mindig megértő, segítőkész támogatásukért!

Megosztás a Facebook-on

Régebbi hírek:

Feltöltés alatt!